Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoban’dan Zeybek’e Kadro Eleştirisi

Afyonkarahisar Belediye ve İl Genel Meclisi Eski Başkanı Av.Burhanettin Çoban, 31 Mart 2024 öncesinde Belediye Başkanı olan Mehmet Zeybek’in doğru ekip kuramadığını belirtti

Afyonkarahisar Belediye ve İl

Afyonkarahisar Belediye ve İl Genel Meclisi Eski Başkanı Av. Burhanettin Çoban, Kocatepe Tv’de gazeteniz Kocatepe’nin kıdemli muhabiri Burcu Aydın’ın canlı yayın konuğu oldu. Çoban, sorulan sorulana içtenlikle cevap verdi.

AK Parti’nin Afyonkarahisar’da 31 Mart 2024 seçimlerinde merkez Belediye’yi kazanamamasının sebeplerini açıklayan Çoban hayat pahalılığı, emeklilerin maaş durumunun yanı sıra yerel faktörlerin de seçimde etkili olduğunu kaydetti. Çoban, “Mehmet Zeybek Başkanla 30-40 yıldır siyaset yapan bir kişiyim. Altyapıda üstyapıda güzel şeyler yapıldı. Uzun Çarşı bana göre güzel oldu. Belediye işi bir kadro işi, bir ekip işidir. Ekibi iyi kuramazsa, kurduğu ekip de iyi niyetle hareket etmezse… Aynı zamanda dürüst iş yapacak. Ekibinin niyeti kötüdür, o zaman olmaz. Yakın akrabası olan Başkan Yardımcısı dahil, aile fertleri.. Oturmuş belediye kadrolarının fazla oynanması…Aynı partiden bile olsa Belediye Başkanı kadrolarının kurmasına itiraz etmem. Afyon Belediyesine güvensinler, 5 başkan değişse 5 kadro kuracak ekip var. Hiçbir kamu tecrübesi olmayan gepegenç, bir yerde asgari ücretle çalışan kişiyi Başkan Yardımcısı yaptın. Şaibesiz işler yaparsan Allah’ın bereketi sana gelir, yapmazsan başarı senden gider” dedi.