Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çocuğumla ilgilenmiyorsun” diyerek öğretmeni darp etti

Atatürk İlkokulu’nda bir öğretmen,

Atatürk İlkokulu’nda bir öğretmen, öğrenci velisi tarafından darbedildi

 

Afyonkarahisar Merkez’deki Atatürk İlkokulu 3. sınıf öğretmeni Cesur Hasırcı, öğrencisinin üvey babası B.D. tarafından darp edildiğini iddia etti. Hasırcı çocuğu ile ilgilenmediği iddiasıyla kendisini darp eden B.D. ile ilk kez karşılaştığını söyledi.
Atatürk İlkokulu’nda öğretmenlik yapan Cesur Hasırcı, okulda öğlen arasında güvenliğin uyarısı üzerine öğrencisinin annesi B.D. ile okul içinde görüşürken öğrencisinin üvey babası B.D. tarafından saldırıya uğradığını iddia etti. Anne G.D. ile görüşmeye geldiği sırada arkasından gelen üvey baba B.D. Hasırcı’nın başına 3 yumruk atarken okulun güvenlik görevlileri araya girdi.
Midesinin bulandığını, gözünün döndüğünü ve sonrasında kalbinin sıkışmaya başladığını dile getiren Hasırcı, kendini banka zor attığını, o sırada güvenlik görevlisi araya girdiğini söyledi. Olay üzerine okula ambulans ve polis ekipleri çağrılırken bölgeye gelen polis ekipleri G.D. isimli kadın ile yanında bulunan B.D.’yi ifadelerini almak üzere emniyete götürdü.
Okula çağrılan ambulans ile hastaneye getirildiğini söyleyen Hasırcı, “Çocuğu ile ilgilenmediğimden dolayıymış, özel ilgi göstermem gerekiyormuş. Ben gerektiği kadar, zaten gerektiğinden fazla ilgi gösterdiğime eminim çocuğuna ama daha fazla ilgi istiyor. Bana işte mesaj attı, ‘benim çocuğumla daha fazla ilgilemeniz gerekiyor’, şöyle böyle diye. Ben de ‘tamam’ dedim. Ama bunun için rapor istedim. Çünkü çocuğunun rahatsız olduğunu söyleyince rapor istedim. Rapor getiremeyince de zaten çocukları öğrencimde de ben sorun görmedim işin gerçeği. Benim çocuktan bir şikayet ya da bir sıkıntım yok. Öğrencinin üvey babası olan kişi bana arkamdan ‘biz işte şikayet etmeyiz, şöyle yapmayız, böyle yapmayız, biz hakkımızı böyle alırız” sözlerini sarf ederek saldırdı.” dedi.
33 yıllık öğretmenlik hayatında ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını dile getiren Hasırcı, çocuğun sınıfına bir buçuk ay önce geldiğini, ilk gün okula gelmediğini, bir aydır tanıdığını ifade etti. Kendisine saldıran kişiyi B.D.’yi ilk kez gördüğünü, çocuğun annesi G.D.’yi de üçüncü kez gördüğünü belirten Hasırcı, “Sene başında bir toplantıya gelmişti hanımefendi tanıştık, bir de çocuğunun durumunu bana rahatsızlık durumunu anlatmaya gelmişti, üçüncü görüşmemizde maalesef, şiddete maruz kaldık.” ifadelerini kullandı.
G.D. ile B.D. isimli şahıslar Emniyet’te alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti