Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çocuk çolukla olmuyor” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Çocuk çolukla olmuyor”

Afyon Belediyespor’un rakibi Bandırma Kırmızı Basketbol takımının Başantrenörü Menderes Gümüşdal, maçın sonunda yaptığı basın açıklamasında takımını suçladı

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyspor Bandırma Kırmızı Basketbol takımını 82-73’le mağlup etti. Maçın ardından yapılan basın açıklamasında konuşan Bandırma Kırmızı Basketbol takımının Başantrenörü Menderes Gümüşdal, “Afyon’u tebrik ederim. Olmuyor işte, olmuyor çocuk çolukla olmuyor. Söylenecek başka bir şey yok” dedi.
Basit hatalarla maçı kaybettiklerini aktaran Bandırma Kırmızı’nın başarılı oyuncularından Berke Aygündüz, “Bence iyi mücadele ettik. Maçı çevirmek istedik. Bazı basit hatalarla maçı kaybettik.” ifadesine yer verdi.
“KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”
Bandırma Kırmızı Basketbol takımına alınan galibiyeti kazandıkları mutlu olduklarını belirten Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu Gurur Baybora, “Kazandığımız için mutluyuz, inşallah bu seri devam eder. Gelecek hafta zor bir maçımız var, onu da kazanmak istiyoruz. Tofaş’a karşı oynayacağız bu maçı. Rakibimizi tebrik ediyoruz. İyi mücadele ettiler son dakikaya kadar. Onlara da gelecek maçlarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
“GALİBİYET İNŞALLAH ÜSTÜMÜZDEKİ BU PİSLİĞİ ATMAK İÇİN İYİ GELİR”
Afyon Belediyespor’un kazandığı galibiyetin ardından açıklama yapan Afyon Belediyespor Başantrenörü Deniz Atak, “Bence bizim için çok çirkin bir maçtı. Çok iyi başladık maça ve o şekilde gitmesi lazımdı. İki tane pertevniyal ve Melikşah’a bütün maçı önde götürmemize rağmen sonunda kaybetmek bizi biraz strese soktu. Oyuncularda gerginlik oluyor tabi, sezonun başı olmasına rağmen aslında bu kadar gergin olacak bir şey yok daha çok uzun bir sezon. Ama maalesef konuşmakla olmuyor, bunu sahaya da yansıtmak gerekiyor. Önemli olan kazanmaktı. Çünkü bir yerde bir çıkış yakalamamız lazım. Hani bu maçın içinde yaşadığımız iniş çıkışa rağmen oyundan memnun olmamakla birlikte sonuçtan memnunum. Bizim bir galibiyete ihtiyacımız vardı, üstümüzdeki bu pisliği atmak için inşallah iyi gelir.” ifadesini kullandı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti