Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuklar, yaşlılara moral verecek – Kocatepe Gazetesi

Çocuklar, yaşlılara moral verecek – Kocatepe Gazetesi
Çocuklar, yaşlılara moral verecek

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen ‘Genç Nesiller Huzurlu Ellerde’ projesi kapsamında Yaşlılar Haftası boyunca 20 tane çocuk, 80 tane yaşlıyı ziyaret ederek, maddi yardımlardan daha çok onların ihtiyaç duydukları moral ve manevi desteği sağlayacaklar.
Yaşlılar Haftası boyunca sürecek olan bu proje kapsamına Vali Hakan Yusuf Güner ilk olarak 70 yaşındaki Şükrü Çakal ismindeki yaşlıya ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Vali Güner’e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol, Vakıf çalışanları ve öğrenciler eşlik ettiler. Ziyaret sırasında Şükrü Çakal ile yakından ilgilenen Vali Güner, Şükrü Çakal’ın yaşadığı evde incelemede bulundu.
Şükrü Çakal; “İçtenlikle söylüyorum Afyonkarahisar’a daha önce böyle bir Vali gelmedi. Sayın Valimiz bizim adeta bu yokluk ve kimsesizlik içerisinde kahramanımız oldu. Bize ev, yakacak, yiyecek, giyecek ve ev eşyası gibi bir çok imkanlar sağladı. Bu imkanlardan benim gibi bir çok kişi de faydalanıyor. Bu anlamda Sayın Valimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah başta Sayın Valimizden ve emrinde çalışan herkesten razı olsun. Bizler onların sayesinde böyle güzel ortamlarda yaşıyoruz. Rabbim, Valimizi başımızdan eksik etmesin. Allah, Valimize uzun ömürler versin” dedi.
Dualarından dolayı Çakal’a teşekkür eden Vali Güner; “Ben fakirlerin, yoksulların, ihtiyaç sahiplerinin ve yardıma muhtaçların Valisiyim. Bizler duaya talibiz. Bizim için en önemlisi ve en büyük hazine dua almaktır. Yaşlılarımızın yanında olmak ve onların hayır dualarını almak benim için çok önemlidir. Bunun için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na talimat verdim. Onlar da talimatım gereğince ‘Genç Nesiller Huzurlu Ellerde’ projesini hazırladılar. Bu proje kapsamında 20 gencimizi, 80 yaşlımızla buluşturacağız. Amacımız Yaşlılar Haftası süresince yaşlılarımızla çocuklarımızı buluşturup, torun-dede şefkatini, torun-dede sevgisini ve torun-dede buluşmalarını sağlamaktır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)