Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çocuklarımız için endişeliyiz” – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl
"Çocuklarımız için endişeliyiz"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Demirkırkan, eğitim sisteminin sürekli değiştiğine dikkat çekerek Çocuklarımızın geleceğini yapboz tahtasına dönüştürenler, dönem başladıktan sonra bir talimatla TEOG’u kaldırdılar. Ardından üniversite sınav sistemi de değişiyor. Bunlar AKP’nin kalıcı bir eğitim politikası olmadığını göstermektedir. Ben bu sözleri çocuğu üniversite sınavına girecek bir veli olarak söylüyorum. Çocuklarımız için endişeliyiz” dedi.
MAÇ BAŞLADI,
KURAL DEĞİŞTİ
Eğitim sistemindeki değişikliklerin zamanının da yanlış olduğuna dikkat çeken Demirkırkan, “Maç başladıktan sonra sistem değiştiriliyor. Bir sistem değişecekse bunu neden daha önce açıklamıyorsunuz? Bir gün gelen emirle çocuklarımızın geleceğini alt üst ediyorsunuz. Bugün üniversite sınavına girecek çocuklar, ilk kez el yazısını kullanmaya başlayan nesildi. Bu nesil ilk kez TEOG sınavına oldu bitti ile giren nesildi. Bu nesil ikili üniversite sınavının kaldırıldığında sınava girecek ilk nesil oldu. Bir nesli kaybettiniz. Her sınav bu nesle denk geldi. Bu, bizim çocuklarımız için içler acısı” ifadelerini kullandı.
“KONUNUN
TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Demirkırkan, Şemsettin Karahisari Ortaokulu’nda Osman Aydoğan’ın görevden alındığını hatırlatarak “Şemsettin Karahisario Ortaokulu’na getirilen Osman Aydoğan nihayet görevinden alındı. Her iki okulda kırdığı potlarla Afyonkarahisar gündemini meşgul eden, Atatürk posterlerini yerlerde süründüren, kızlarla erkekleri aynı sınıfa sokmayan bir okul müdürü görevden alındı. Ancak Çavdarlı’da yaşayan öğrencilerimiz için de endişe duyuyoruz. Bu konuda takipçi olacağımızı söylüyoruz” diye konuştu. >> Murat ARISOY’un Haberi

 

YAZIKLAR OLSUN
CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Dışişleri Bakanı Ömer Çavuşoğlu’nun ‘Artık peşmergeye askeri eğitim verdmeyeceğiz’ açıklamasına tepki gösterdi. Demirkırkan, “Peşmergeye askeri eğitim veriyormuşuz. Yazıklar olsun size!” dedi.

 

DEPREM UYARISI
Demirkırkan, Afyonkarahisar’ın birkaç gün önce depremi yaşadığını kaydetti. Demirkırkan, Kentsel Dönüşüm ve afet toplanma merkezleri hakkında gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini vurguladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti