Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çoğu tüketici haklarından habersiz” – Kocatepe Gazetesi

“Çoğu tüketici haklarından habersiz” – Kocatepe Gazetesi
"Çoğu tüketici haklarından habersiz"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Tüketiciyi Koruma Derneği Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu’nu makamında kabul etti

Geçtiğimiz günlerde yapılan Yönetim Kurulu seçimlerinde, Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve gelen Şükrü Elbir başkanlığında oluşan Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Başar ve Tüketici Temsilcisi İsmail Yumuk, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette konuşan Av. Şükrü Elbir, günümüz tüketici sorunları ve çözümleri hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu bilgilendirdi. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, ekonomimizin gelişmesi ve sürekli canlı durumda kalabilmesi için tüketicilerin bilinçlendirilmesi gerektiğini, çoğu tüketicinin kendi haklarından habersiz durumda olduğunu, çoğunun da kendi hakkını aramadığını belirterek bu ve bunun gibi durumda olan vatandaşlarımıza yardım ederek tüketicilerin bilinçlenmelerini sağladıkları için TÜKODER’ne teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe)