Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çok ayıp ettiler – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Çok ayıp ettiler

Sandıklı Belediye Başkanı ve Sandıklı Belediyespor Onursal Başkanı İsmail Elibol, Ömer ve Barış’ın durumunda belirsizliğin sürdüğünü ifade ederek, “Kimseye Sandıklı’yı küçük düşürmesine izin vermem. Ömer de Barış da ‘bedava oynayacağım’ dese kesinlikle oynatmam” diye konuştu

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol Ömer Çelik ve Barış Aydın’ın durumundaki belirsizliğin sürdüğünü söyledi. Elibol Ömer Çelik ve Barış Aydın’ın çok büyük bir yanlışlık içerisinde olduklarını ifade eden İsmail Elibol, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ömer Çelik ve Barış Aydın’dan tek kuruş bir menfaat beklemiyoruz. Ben hayatımda böyle birşey görmedim. Duyduğum kadarıyla Ömer Çelik ve Barış, Batman’a gitmişler. Herhalde orayı da beğenmedikleri için terk etmişler. Ama bizim iznimiz olmadan kimseye imza atamazlar. Burda da kesinlikle oynayamazlar. Sandıklı’yı sevmeyen, Sandıklı’yı kullanmaya çalışan insanları kapıdan içeri sokmam. Belirsizlik devam ediyor. İnegölspor kulüp başkanı beni arıyor. Kimsenin bizimle dalga geçmesine izin vermem” dedi.
“Şampiyon olmak gibi bir düşüncemiz yok”
Sandıklı Belediyespor’un 3. Lig’de şampiyon olma gibi bir hedefinin olmadığını iyi bir kadro kurmaya çalıştıklarını söyleyen Elibol, “Sandıklı Belediyespor olarak bizim 3. Lig’de şampiyon olma gibi bir hedefimiz yok. Biz bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Spor çok iyi bir tanıtım aracı. Sandıklı belediyespor sayesinde Sandıklılı esnafımızın cebine para girecek. Çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti