Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çok kitap okuyun, spor ve sanatta kendinizi geliştirin

Çok kitap okuyun, spor ve sanatta kendinizi geliştirin
Çok kitap okuyun, spor ve sanatta kendinizi geliştirin

Atatürk İlköğretim Okulu 4P sınıf öğrencileri müfredatları içerisinde yer alan Merkezi ve Yerel Yönetimler dersi ile ilgili bilgiler almak, bilgi birikimi ve tecrübelerinden yararlanmak üzere Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret ettiler.
Sınıf öğretmenleri Mustafa Çivan, sınıf annesi Neslihan Atik ile birlikte Vali Güner’i ziyaret eden 26 kişilik öğrenci grubu ilk olarak Valilik Toplantı Salonunda Vali Güner’e çiçek takdim ettiler.
Kendilerini samimi ve güler yüzlü olarak karşılayan Vali Hakan Yusuf Güner, ‘Daha önceki görev yaptığı yerlere nazaran Afyonkarahisar’ı nasıl değerlendiriyorsunuz?’, ‘Niçin idarecilik mesleğini seçtiniz?’, ‘Görev yaparken hangi zorluklarla karşılaşıyorsunuz?, ‘Afyonkarahisar’ı tanıtmak için neler yapıyorsunuz’ gibi sorular soran öğrencilere yerel yönetimler konusunda bilgilerini aktardı.
Ziyaret sırasında öğrencilere çok kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Vali Güner, aynı zamanda spor, müzik ve sanat dallarında kendilerini geliştirmelerini, böylelikle hayatta daha başarılı olabileceklerini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)