Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoker yeniden BBP Başkanı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Çoker yeniden BBP Başkanı

BBP İl Başkanlığı’nda hafta sonu yapılan olağan seçimli genel kurul toplantısı sonucu Cemil Çoker yeniden il başkanlığına seçildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanlığı’nın 4. olağan seçimli genel kurul toplantısı yapıldı. Seçime tek aday ve liste olarak katılan Cemil Çoker ve ekibi yönetime seçildi.
BBP İl Başkanı Cemil Çoker, 27 Ekim Pazar günü yapılan olağan genel kurulda delegelerin teveccühü ile yeniden göreve seçildiğini söyledi. BBP’yi dün olduğu üzere bugünde en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceklerini belirten Çoker şöyle konuştu: “BBP’ye hizmet dolayısıyla milletimize hizmettir. Milletimizin hizmetkârlığına talip bir siyasi hareketiz. İnşallah bu sürecin yerel seçimlerin öncesine rast gelmesi nedeniyle ayrı bir heyecan oluşturdu. Yerel seçimim bizim için sıçrama tahtası olmasını ümit ediyoruz. BBP olarak 20 yıllık bir siyasi partiyiz. Ancak kişiler farklı siyasi partilere mensup olsalar bile ikinci bir parti olarak kimi tercih edersiniz sorusunun cevap oranının yüzde 80’de olduğunu biliyoruz. İkinci parti olma hüviyetinden birinci parti olmaya nasıl ulaşırız derdindeyiz. İnşallah o çaba ve çalışmanın içerisinde olacağız.” (Kocatepe Haber Merkezi)