Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çöl: AK Parti sevdasının 19. yıldönümü kutlu olsun

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti’nin kuruluşunun 19’uncu yıl dönümünü en içten ve kalbi duygularıyla kutladığını belirtti. Çöl, başta partisinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emek sahibi tüm dava arkadaşlarına teşekkür etti

 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 14 Ağustos 2001 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Mustafa Çöl, 14 Ağustos 2001 yılında “Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.” diyerek milletin büyük teveccühünü alarak kurulan partisinin, 19 yıldır vatandaşlara hizmetkâr olduğunu kaydederek, “Vatanımızın, milletimizin ve bütün coğrafyanın umudu olan partimiz, Genel Başkanımız n Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü kadroları ile girdiği her seçimden başarıyla çıkarak, ülkemizi bütün dünya devletlerinin gıpta ile baktığı bir duruma getirmiştir. Bizleri bu günlere getiren sabır, inanç, azmin ve milletimizin bizlere verdiği sorumluluktur. Partimizin 19. yaşının temasını oluşturan ‘Milletimizle Beraber İnandığımız Yolda AK Parti 19 Yaşında’ söylemini ilerleyen zaman dilimlerinde artırarak sürdürmek tek hedefimizdir. Ben bu vesileyle milletin bağrından çıkan AK Parti sevdamızın kuruluşunun 19.yıl dönümünü en içten ve kalbi duygularımızla kutluyorum. Başta Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bugüne kadar görev yapmış tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşerilerime sevgi saygı ve sonsuz teşekkürler ediyorum. Ebediyete intikal etmiş dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti