Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çöl, istişarelerde bulundu

Çöl, istişarelerde bulundu

 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Afyonkarahisar’da istişarelerde bulundu

 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ile Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Şahin Çılgın’ı makamlarında ziyaret ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.
Başkan Çöl, Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve Şahin Çılgın’a işlerinde başarı dileklerinde bulunarak, ortaklaşa olarak yapılan çalışmalar, atılacak olan adımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Yapılan nezaket ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ile Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Şahin Çılgın, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e teşekkür etti. >> Mustafa ERTÜK’ün Haberi

 

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.