Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çöl’den çocuklara halı saha müjdesi

Sandıklı ilçesi Fatih Mahallesinde

Sandıklı ilçesi Fatih Mahallesinde oturan çocuklar çektikleri video ile Belediye Başkanı Mustafa Çöl’den sosyal medya üzerinden yardım istedi. Başkan Çöl de ertesi gün çocuklarla halı sahada buluştu

 

Fatih Mahallesinde erkek ve kızlardan oluşan değişik yaş gurubundaki çocuklarla buluşan Başkan Mustafa Çöl, isteklerini dinlediği çocuklara istedikleri saha ve çocuk oyun alanlarının yapılacağının sözünü verdi.
Çocuklarla birlikte açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl, “Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu Pazar günü ilimizdeydi. Bakanımız Sandıklımızla ilgili çok büyük müjdeler vermişti. Bizlerde Afyonkarahisar dönüşü yolda bu müjdeleri sizinle paylaştık. Sonra Fatih Mahallemizin çok kıymetli evlatları bir video çekerek Başkanım bu halı sahalardan birisini bizlerde istiyoruz ya da bu yapılan halı sahanın baştan yenilenmesini istiyoruz dediler. Bizlerde o zaman evlatlarımızın bugün yanlarında olalım bu müjdeyi onlarla paylaşalım istedik. Buradan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e teşekkür ediyoruz.” ifadelerinde yer verdi.
Çocuklara ziyaret sırasında futbol ve voleybol topu hediye eden Başkan Mustafa Çöl kendileriyle kısa bir süre top oynayarak, saha hazır olduğu zaman tekrar top oynamaya geleceğinin de sözünü verdi.
Çocuklar, Başkan Mustafa Çöl’ün ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını söyleyerek hediyeleri için de teşekkür etti. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti