Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çölovası duble yol çalışmaları seçim malzemesi olmaya devam edecek”

“Çölovası duble yol çalışmaları seçim malzemesi olmaya devam edecek”
"Çölovası duble yol çalışmaları seçim malzemesi olmaya devam edecek"

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, “Çölovası duble yol çalışmaları seçim malzemesi olmaya devam edecek” dedi

Yılmaz, Emirdağ, Bolvadin, Çay, Karadilli, Tatarlı, Dinar Porsuma Kavşağına kadar olan Çölovası Yolunun duble yol yapılması ile ilgili Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a yönelttiği soru önergesinin cevapları üzerinde değerlendirmelerde bulundu.
Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Çöl Ovası Afyonkarahisarımızda çok önemli bir yere sahiptir. Son yıllarda Emirdağ, Bolvadin, Çay, Karadilli, Tatarlı, Dinar Porsuma Kavşağına kadar olan yol ciddi sıkıntı olmaya devam ediyor. Defalarca çok ölümlü kazalar oldu. Her defasında da çalışma yapılacağı belirtildi. AKP hükümetlerinin bütün seçim dönemlerinde istismar edildi her seçimde Çölovasına Duble Yol yapılacağı vaatleri verildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım’a ‘Çölovası Duble Yolu’ ile ilgili soru önergesi yönelttim. Gelen cevap gösteriyor ki Çölovasının Duble Yol hayali gelecek seçimlerde de istismar malzemesi yapılmaya devam edecek.”
Yılmaz, 57. Hükümet döneminde Bayındırlık ve İskan Bakanı olan Abdülkadir Akcan zamanında yapılan yerleşim yerlerinde yapılan bölünmüş yolların ve genişletme, geometrik geliştirme projesinin üzerine başka bir çalışma yapılmadığını ileri sürdü.
Yılmaz, “Bakanımız Veysel Eroğlu ve diğer AKP’li milletvekillerimizin 2011 yılı seçimlerinde Dinar meydanında verdikleri sözleri ben hatırlatayım, hatta yaptık dediklerini ben hatırlatayım. Sayın Eroğlu Dinar meydanında ‘Dinar’a birçok bölünmüş yol yaptık. Dinar tam kavşak noktası haline geldi. Her yol Duble Yol oldu’ ifadelerini kullanmıştır. Bu sözleri hatırlayıp siyaseten değil gerçekten Çölovası Duble Yol projesinin yapılmasının sağlamasını istiyorum.” diye konuştu. (Kocatepe)