Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çözüm üretmeyen politikalar yanlış demektir”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili
“Çözüm üretmeyen politikalar yanlış demektir”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayları Safa Şenel ile Halit Kuş 2. Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ettiler.
Saadet Partisi Milletvekili Adaylarından Safa Şenel, Halit Kuş ve beraberindeki ziyaret heyeti 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak’ı ziyaret etti. Ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Safa Şenel Saadet Partisi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Sadece seçim öncesi hatırlanan esnafın hakkını aradıklarını belirten SP Milletvekili adayı Safa Şenel, “Hukuksuzluğa karşı hukukun, Kararnameye karşı kanunun mücadelesini veriyoruz. Siyasetinde, ekonominin de, eğitimin de, nihai hedefi, insanımızın mutluluğudur. İnsanlar işi ve aşı varsa, insanlık onuruna yaraşır bir hayat seviyesine sahipse mutlu olurlar” dedi. Sorunları çözmeyen ekonomik uygulamaların yanlışlık olduğunu söyleyen SP Milletvekili adayı Safa Şenel, “Son 10 yılda en fazla kar eden kuruluşlar bankalar ise ve faiz lobisine son 10 yılda 700 milyar ödenmişse, uygulanan politikalarda çok ciddi sıkıntı var demektir. Şundan emin olunuz; Bizim derdimiz makam derdi değil, vatan derdidir. Hiçbir kimseye, hiçbir partiye, hiçbir görüşe karşı bir tutum içinde değilim. Şu fani dünyadan göçüp gittiğimde, “Vatanı için, ülkesi için, elinden geleni yaptı, Allah şahittir. Bizler de şahidiz” denirse benim için dünyanın en büyük onuru, şerefi bu olacaktır” dedi.
Afyonkarahisarlılar’a seslenen Şenel, “El ele verelim. İçine düşürülmüş olduğumuz bataklıktan bir birimize el atarak, birbirimize umut olarak çıkalım. Gelin el ele verelim. Çocuklarımız, gençlerimiz geleceğe umutla baksın. Gelin bu gidişi değiştirelim. Korkmadan, ürkmeden, endişe duymadan, huzur barış, kardeşlik içinde yaşanan bir ülkeyi birlikte inşa edelim.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti