Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cumhur, Cumhur İttifakı ve MHP kazandı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
“Cumhur, Cumhur İttifakı ve MHP kazandı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek,  seçim sonrası teşekkür mesajı yayınladı.
MİLLETİMİZ KARARINI VERDİ, CUMHUR İTTİFAKI KAZANDI”
“Seçim sürecinde ülkemiz ve Cumhurun bekası adına elimizden gelenin fazlasını yaparak çalıştık.” diyen Civelek, “Değerli Afyonkarahisar’lı hemşerilerim, kıymetli dava arkadaşlarım; Seçim sürecinde Ülkemiz ve Cumhurun bekası adına elimizden gelenin fazlasını yaparak çalıştık. Samimiyetle ve nezaketle, gönüllere girmeyi hedefleyerek, MHP’nin taahhütlerini, projelerini ve Cumhur İttifakını halkımıza anlattık. Seçim tamamlanmış ve milletimiz kararını vermiştir. Cumhur kazanmıştır, Cumhur İttifakı kazanmıştır. MHP kazanmıştır.” dedi.
BİLGE LİDER BAHÇELİ BİR KEZ
 DAHA VATANIMIZA SAHİP ÇIKMIŞTIR”
Civelek, “Genel Başkanımız, bilge Lider sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendi; Ülkemize, Milletimize, Vatanımıza bir kez daha sahip çıkmıştır. Kazanan Cumhur’dur, kazanan milletimizin aklıdır. Kazanan Türkiye’dir. Bizler de, sayın Genel Başkanımızca tarafımıza tevdi edilen Milletvekili adaylığı görevini en iyi şekilde yerine getirebilmek adına, güvenli yarınlar ve huzurun devamı adına, büyük Türk Milleti’ne, Afyonkarahisar’lı hemşerilerimize ve davamıza layık olabilme adına azami düzeyde çalıştık, gayret sarf ettik.” ifadelerini kullandı.
“DEVLETİMİZE VE
 MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Civelek açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:
“Milletin bekası adına tesisi gerekli olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Cumhur İttifakı,Millet adına sayın “Bahçeli” ve sayın “Erdoğan’ın” sahip çıkması sonucu gerçekleşmiştir. Bu birlikteliği istemeyenlere ve Cumhur İttifakının ruhunu idrak edemeyenlere en güzel cevabı Türk Milleti sandıkta vermiştir. Bu seçimin kazananı Cumhur’dur. Belirtmek isterim ki; Şahsi ikbal peşinde asla olmadık. Bizim için; Millet kazandı ise, Devlet kazandı ise gerisi ancak teferruattır!Kazanan ülkemse benim kaybetmemin bir önemi asla yoktur! Şahsıma bu kutlu görevi veren sayın Liderime teşekkürü bir borç bilir, her daim davamın, Milletimin ve kendilerinin emrinde olduğumun bilinmesini isterim. Seçim sonuçları göstermiştir ki; Dr. Devlet Bahçeli beyefendi “Milletini ve Devletini” noksansız sevmekte ve her zaman en doğru yolu göstermektedir .Milliyetçi Hareket Partisi “Cumhur İttifakını” tam olarak desteklemiştir, sahip çıkmıştır.Cumhur ise Liderin gösterdiği yolda ilerlemiştir.  Cumhur’un kararı ve seçimi Milliyetçi Hareket Partisine, Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye, Cumhur İttifakına, Devletimize ve Milletimize hayırlı olsun.”
DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN VE
 YARINDA DAVAMIZIN
YANINDA OLACAĞIZ”
Afyonkarahisarlılara ve Op. Dr. Necla Civelek’e teşekkür eden Civelek, “Bu seçim sonucunda; değerli ağabeyimiz, kıymetli başkanımız sayın Mehmet Taytak bey de halkımızın teveccühü ile “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili” olmuştur. Yüce Allah bu görevinde kendilerinin yar ve yardımcısı olsun. Yolu açık ve kutlu olsun. Bizler de; dün ve bugün olduğu gibi yarınlarda da davamızın, sayın Genel Başkanımızın ve kendilerinin yanında olacağız.  Ayrıca ve önemle belirtmek isterim ki; “bu memleket bizim memleketimiz, bu yol kutlu bir yol, bu dava senin davan, git ve sahip çık, git ve gerekeni yap, Milletin ve Devletin bekası adına çalış, ülkenin ve cumhurun geleceğine sahip çıkmak için üstüne düşen ne varsa yap,” diyerek şahsımı, seçim sürecinin en başından en sonuna kadar, destekleyen kıymetli eşim Op. Dr. Necla Civelek’e de müteşekkirim.  Seçim sürecinde bizlere gönlünü açan, bağrına basan kıymetli Afyonkarahisar’lı hemşerilerime, süreç dahilinde bizlerle birlikte yürüyen değerli dava arkadaşlarıma, her adımımızı takip ederek halkımızı bilgilendiren değerli basın mensuplarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.Saygı, Selam ve Muhabbetlerimle. Ne mutlu Türk’üm diyene!” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti