Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cumhur İttifakı Yeni kapı ruhunun devamıdır”

“Cumhur İttifakı Yeni kapı ruhunun devamıdır”
“Cumhur İttifakı Yeni kapı ruhunun devamıdır”

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Adayı Taytak, Cumhur İttifakı’nın devletin ve milletin geleceği olduğunu söyledi. Mecliste MHP’nin yüksek Milletvekiline sahip olacağını ifade eden Taytak: “Allah nasip ederse Milliyetçi Hareket Partisi yüksek bir milletvekili sayısına sahip olacak. İnşallah milletimize taahhüt ettiklerimizin tamamını takipçisi olacağız.Bu taahhütlerimizin arasında birinci önceliğimiz kader mahkumlarına af çıkarmak. Bunu devamlı takip ediyoruz. Bunun dışında işçimizi, memurumuz, esnafımızı, astsubayımızı, öğretmenimizi, hemşiremizi tüm sosyal bilimlerin tamamıyla ilgili mağdur olmuş bugüne kadar çözülememiş tüm konuları gündeme taşıdık ve hazırlık yaptık. Bunların içerisinde yaşa takılan emeklilerde var. 3600 TL ek gösterge almayan polisimiz, askerimizde var. Atanamayan öğretmenlerimizde var. Çiftçimizin mazotla ilgili problemlerini çözeceğimiz projelerimizde var. Esnafımızla ilgili vergi indirimi projelerimiz de var. Her alanla ilgili projelerimiz var. Bu görüşlerimizi 24 Haziran’dan sonra mecliste olduğumuzda meclisteki çalışma takvimi içerisinde hepsini tek tek gündeme getireceğiz. Milletimize vermiş olduğumuz ve yapmaya taahhüt ettiğimiz her projemizin arkasında olacağız. Milletimizin mutlu, devletimizin güçlü olması adına ne gerekiyorsa onu ortaya koyacağız” diye konuştu.
‘Cumhur İttifakı Yeni kapı ruhunu devamıdır’ diyen Taytak: “Milli bir duygudur. Bunun sonucunda kurulan Cumhur İttifak’ında makam mevki kavgası yoktur. Ortada ganimet kavgası yoktur. Sadece önce ülkem ve milletim anlayışını ortaya koyduğu bir ittifak söz konusudur. Biz o ittifakı kurduğumuzda diğer siyasi partiler bu ittifakla ilgili çok rahatsız olduklarını kurulmaması gerektiğini karşı olduklarını ifade ettiler. Bir yerden aldıkları talimatla hemen 1 günde 1 masada ittifak kurdular ve birinci öncelikleri Selahattin Demirataş’ın cezaevinden çıkartarak meydanlara indirmeyi hedeflediler. Ne zaman unuttular Selahattin Demirtaş’ın doğudaki yaptıklarını. Hendekleri kazıp, askerimizi, polisimizi vatandaşımızı şehit ettiklerini. Ne zaman bunlar bu kadar demokratik oldular. Bunları milletimiz görüyor. Bunların projelerinin içerisinde Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkanlar akşam sabah yalan dolan atıyorlar. Sabah fabrika açacağız diyorlar akşam kapatacağız diyorlar. Utanmadan komutanımızın apoletini sökeceğiz diyorlar. Çok bir FEÖT diliyle propaganda yapıyorlar” şeklin konuştu.
“CUMHUR İTTİFAKI
 İKTİDARA GELECEK”
Cumhurbaşkanı adaylarının konuşmalarında bol keseden attığını kaydeden Taytak sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın uzun süre başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yaptı. Onun söylediklerinin gerçeklik durumu vardır diye bakmak durumundayız. Diğer adaylar çıkıyorlar kürsüye akıllarına ne gelirse bol keseden atıyorlar.  Yüce milletimizin varlığının birliğinin teminatı olan Cumhur İttifakını inşallah iktidara getirecek ve Cumhur İttifakı bu ülkenin bütün problemlerini bütün milli projelerini birlikte ortaya koyacak ve birlikte çözümleyeceğiz inşallah. Milletimiz mutlu devletimiz güçlü olacak. Cumhur İttifakı iyi anlamda anlaşılmış ve Milletimiz 24 Haziran’a kadar gittiğimiz her yerde yüreklerdeyiz. Gönüllerdeyiz. Herkes bizi kucaklıyor. Bizi destekliyor ve dualar ediyor. İnşallah Afyonumuzda ve Türkiye’nin her yerinde Cumhur İttifakı çok büyük oranda hem cumhurbaşkanımızı seçeceğiz hem de MHP milletvekilleri olarak mecliste güçlü olacağız.”