Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cumhur İttifakı’nın sonuna kadar arkasındayız”

MHP Merkez İlçe Başkanlığı’nın

MHP Merkez İlçe Başkanlığı’nın 13’üncü olağan kongresinde mevcut Başkan Av. Fahri Fevzi Kartal tek
aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi. Seçim öncesi konuşan MHP Milletvekili Mehmet Taytak,
“MHP Cumhur İttifakı ve kurulan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin sonuna kadar arkasındadır” dedi

 

“İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik. Kazanan Türkiye olacak” sloganıyla hafta sonu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı’nın 13’üncü olağan seçimli kongresi pandemi kurallarına uyularak Samir Öznur Parkı’nda gerçekleştirildi.
“İL KONGRESİ 18 EKİM’DE,
BÜYÜK KURULTAY
14 MART’TA”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından genel kurul divanı MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın Başkanlığında; MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve MHP İGM Grup Başkanı Ahmet Zeki Ertürk’ten oluştu. Toplantının açılış konuşmasını MHP Milletvekili Mehmet Taytak yaptı. MHP Büyük Kurultayının Ankara da 14 Mart 2021 tarihinde yapılacağını belirten Taytak, kurutlayın temel taşları olarak gördükleri ilçe ve il kongrelerinin ülkenin muhtelif ilçelerinde, illerinde yapıldığını kaydetti. 10 Ağustos tarihinde Samsun’un İlkadım İlçesi’nde MHP’de kongre sürecinin başladığını söyleyen Taytak, “Diğer ilçe kongrelerimiz de aynı anlam içerisinde yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Şuhut’ta başlattıkları büyük taarruz anlayışı içerisinde bizlerde Genel Başkanımızdan aldığımız müsaade ile 26 Ağustos’ta Şuhut ilçemizde tarihin bizi zafere taşıdığı yerde 26 Ağustos tarihinde süreci başlattık. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da MHP’li İlçe Başkanlarımızla Kocatepe’den Türk Milletine ve Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye selamlarımızı gönderdik. İlçeler bazında ki son kongremiz olan Merkez İlçe Başkanlığımızın kongresini gerçekleştirme mutluluğunu yaşıyoruz. Allah nasip ederse 18 Ekim Pazar günü de İl Başkanlığımızın kongresini yapacağız.” dedi.
“BAHÇELİ 15 TEMMUZ ÖNCESİ DE
HEP DOĞRU YOLU GÖSTERDİ”
MHP Genel Bakşanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Afyonkarahisar’a selamlarını ileten Taytak, “Sayın Genel Başkanımız, ‘Afyonkarahisar zaferin kazanıldığı, mücadelenin adıdır. Afyonkarahisar milli birliğin ve beraberliğin adıdır. Afyonkarahisar Anadolu’nun kilididir. O toprakların çocuklarına benden selam olsun. Selam götür.’ dedi. MHP 51 yıldır ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ anlayışıyla hizmet etmektedir. Sadece bugün ve zor günlerde değil MHP her günlerin siyasi partisidir. Nerede ne yapması gerektiğini MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli görmektedir, bilmektedir ve ona göre yön göstermektedir. Görüyoruz ki tarih kendisini her zaman çıkarmıştır. Özellikle 2002 sonrası dönemlerde iktidara gelen AK Parti ile ilgili 15 Temmuz akşamına kadar iletilmesi gereken hangi problem varsa bu ülkenin birliği ve beraberliği için problem gördüğümüz ne varsa dile getirmiştir. Hem meydanlarda hem ekranlarda hem de mecliste Sayın Genel Başkanımız elinden geldiğince çözüm süreciyle ilgili, FETÖ ile ilgili, uluslar arası ilişkilerle ilgili her zaman düşüncelerini ifade etmiştir. Kendisi hep doğru yolu göstermeye çalışmıştır.” diye konuştu.
“MHP CUMHUR İTTİFAKININ
SONUNA KADAR ARKASINDA”
Milletvekili Taytak, ‘Bizim çocuklar’ diye 1980 yılında ihtilali gerçekleştiren ABD’nin Türkiye’deki güçlerince bilenlerin çok iyi hatırlayacağı şekilde 9 tane ülkücü genci Ankara da denge olsun diye astıklarını hatırlatarak, “Bizde 15 Temmuz akşamında 12 Eylül 1980 darbesinde ‘biçim çocuklar’ dediniz ama şimdi sizin gayrı meşru çocuklarnız bunu başaramadılar. 15 Temmuz akşamı Genel Başkanımız konutundan gelip MHP Genel Merkezinde ışıkları yaktırıp orada bu kalkışmaya karşı olduğunu ifade eden ilk ve tek lider oldu. Ondan sonra da sağ olsunlar ülküdaşlarımız sokaklara indiler. O hain terör örgütüne müsaade etmedik. Millet olarak hep birlikte meydanlara indik. 249 şehidimiz binlerce de gazimiz vardır. Sonrasında Yeni Kapıda milli bir ruh oluştu. Yeni Kapı da oluşan milli ruh sayesinde milli ve yeni bir anlayış ortaya geldi. O günden bugüne MHP uluslar arası ilişkilerde, FETÖ mücadelesinde, APO mücadelesinde tüm milli meselelerde Cumhur İttifakı ve kurulan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin sonuna kadar arkasındadır ve sonuna kadarda arkasında olmaya devam edeceğiz. Bunun altına özellikle basarak ifade ediyorum.” şeklinde konuştu.
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan’da, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajını okudu. MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve partililer MHP Milletvekili Mehmet Taytak’a plaket ve hediyeler verdi.
KARTAL BAŞKAN SEÇİLDİ
MHP Merkez İlçe Başkanlığının olağan seçimine tek Başkan adayı olarak giren mevcut MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. Merkez İlçe Başkanlığının 400 delegesinden 155’inin oy kullandığı seçimde sandıktan 142 geçerli, 13 geçersiz oy çıktı. Kartal’ın yönetim kurulu listesinde; Âdem Adıgüzel, Ahmet Alp, Ahmet Gürlek, Ahmet Yıldırım, Ali Yılmaz, Atila Özkan, Büşra Hilal Gültekin, Cafer Bayram, Hakan Akçay, Halil Toran, İbrahim Danaoğlu, Erol Yıldırım, Sema Sevtap Dinç, Orhan Kutlu, Salih Güven, Muhammet Ali Köken, Lütfiye Polat, Serpil Kurt, İsa Güven, Erhan Dürüs, Erkan Peynircioğlu, Lokman Yıldırım yer alıyor.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti