Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Gül, Afyon’dan memnun ayrıldı

Bu haberin fotoğrafı yok
Cumhurbaşkanı Gül, Afyon’dan memnun ayrıldı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün vilayetten memnun ayrıldığını belirtti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 10 Ocak 2013’te Afyonkarahisar’ı ziyaret ederek bir gece kentte konaklayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, kentten memnun ayrıldığını belirtti. Ziyaret boyunca herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığını aktaran Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın başarılı bir program yaptığının altını çizdi.
GÜZEL BİR İNTİBA BIRAKILDI
Vali Balkanlıoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ziyaretinin ardından şu değerlendirmeyi yaptı:
“Bugün (dün) sabah Sayın Cumhurbaşkanımızı uğurladık, gayet güzel bir intiba ile kendilerinin ilimizden memnun bir şekilde ayrılmaları bizleri mutlu etti. Herhangi bir aksilik olmadığı gibi son derece başarılı bir karşılama, yapılan hazırlıklar ve çalışmalar sonucu program dahilindeki faaliyetler ve akabinde kazasız bir şekilde uğurlayarak Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizden olumlu duygular içerisinde ayrılmalarının şerefine nail olduk.”

İltifatlarla ayrıldı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ziyaretleri ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Balkanlıoğlu, “Bize adeta bir Cumhurbaşkanı değil de, abimiz veya kardeşimiz gelmiş gibi davrandı. İlimizden bizi mutlu edecek intibalarla, iltifat ederek ayrıldı”

“ÇALIŞMALAR HAKKINDA BRİFİNG ALDI”
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Vali Balkanlıoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız dün ilimize teşrif etti. Daha öncede Afyonkarahisar’da bulunduğunu belirtirken ilimizin son haliyle çok gelişmiş ve ilerlemiş olduğunu ifade ettiler. Havaalanına inmesinden itibaren vatandaşlarımızın aşırı soğuğa rağmen Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterdikleri ilgi ve sevgi gösterilerinden dolayı kendileri son derece mutlu oldu. Tabiiki bu güzel tablo karşısında etkilenen Sayın Cumhurbaşkanımız program dahilinde çok güzel geziler ve incelemelerde bulundu. Valilik, Belediye Başkanlığı, Garnizon Komutanlığı ve Kocatepe Üniversitesinde ilimizin ve Üniversitemizin genel durumu ve gidişatı ile ilgili çalışmalar ve faaliyetler konusunda brifing aldı. İlimizdeki tüm kurum ve kuruluşlar arasındaki iyi diyalog ve kardeşane ilişkilerimiz sayesinde aramızda hiçbir problemin olmayışı ile koordineli çalışmalarımız Sayın Cumhurbaşkanımızı çok mutlu etti. Bu anlamda kurumların çalışmalarını çok başarılı gördüler” dedi.
“TERMAL VE MERMER SEKTÖRÜ HAKKINDA TAVSİYELERDE BULUNDU”
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün İscehisar ilçesinide ziyaret ettiğini kaydeden Vali Balkanlıoğlu, “Ulaşım ve soğuk hava şartlarına rağmen buradaki vatandaşlarımızın ilgisi çok yoğundu. Fabrika ziyaretinde fabrika sahibi Şuayip Demirel’den çalışmalar ve yapmış olduğu makineler halkında bilgi alan Sayın Cumhurbaşkanımız buradaki ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Çünkü kendisinin babası da demircilik ve tornacılıktan geldiği için bu ziyaretin yerinde olduğunu belirtti. Buradaki makineler kendisini çok etkiledi. Çünkü muhakkak çocukluğu da bu makinelerin içerisinde geçmiştir. Afyonkarahisar gibi bir yerde bu tür güzel makinelerin yapılıyor olması ve mermercilikte Afyonkarahisar’ın konumu Sayın Cumhurbaşkanımızı olumlu yönde etkiledi. Akşam yemekte de işadamlarımız ile beraberdik. İlimizin termal imkanlarını, mermer sektörümüzün son durumu kendisinde olumlu intibalar bıraktı. Diğer illerde olmayan ve ilimiz için son derece hayati önem taşıyan termal ve mermer sektörünün çok iyi değerlendirilmesinin gerektiği konusunda bize bazı tavsiyeleri oldu. Bu iki sektörde Üniversitemiz ile işbirliği halinde çok daha ileri noktalara gelebileceğimizi belirtti. Bu iki spesifik özel branşta müşterek çalışmalar yapmamızın yerinde olacağına yönelik duygularla ayrıldı” dedi.
“SEVİNDİRCİ BİR GEZİ OLDU”
Cumhurbaşkanı Gül’ün Afyonkarahisar’dan güzel intibalarla ayrıldığını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, ” Giderken de gerek bize, gerek kendisini uğurlayanlara defalarca teşekkür etti. Bize adeta bir Cumhurbaşkanı değil de, abimiz veya kardeşimiz gelmiş gibi davrandı. İlimizden bizi mutlu edecek intibalarla, iltifat ederek ayrıldı. Bizde bu soğuk kış günlerinde ilimize ziyaretlerinden dolayı Afyonkarahisar halkı adına adına kendisine teşekkür ediyoruz. İlimiz adına sevindirici bir gezi oldu. Buradan bütün vatandaşlarımıza da Sayın Cumhurbaşkanımızın gelişinden itibaren ayrılışına kadar gösterdikleri ilgi ve yakın alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Kocatepe)