Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cumhurbaşkanımız memnuniyetini ifade etti” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Genel Merkezi’nin
“Cumhurbaşkanımız memnuniyetini ifade etti”

AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği 28. İstişare ve Değerlendirme toplantısına AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen de katıldı. Kızılcahamam’da 26-28 Nisan tarihlerinde düzenlenen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na İl Başkanı Sezen ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, İlçe ve Belde Belediye Başkanları katıldı. İstişare ve Değerlendirme toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki sunum yaptı.
“ÖZEL GÖRÜŞMELER YAPTIK”
Toplantıyı değerlendiren İl Başkanı Sezen, özel görüşmeler yaptıklarını ifade ederek,  “28. İstişare ve Değerlendirme toplantımız ‘Gönül Belediyeciliği Kampı’ sloganıyla gerçekleştirildi. Toplantımızda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlerle ve Kadın Kolları Başkanları ile özel görüşmeler yaptı. Belediye Başkanlarımız da bakanlarla bire bir görüşmeler gerçekleştirdi. Bizler şehrimize, milletimize nasıl katkı sağlarız, yaşamlarını kolaylaştırıcı neler yaparız, kaliteli hizmeti nasıl sunarız, bunun gayreti ve çabası içerisindeyiz. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek de bu toplantılara katıldı. En kısa sürede çözümünü amaçladığımız taleplerimizi bakanlarımıza ilettik. Sayın Bakanlarımız da talepler konusunda hassasiyetle takip edeceklerini ve çözüme kavuşturacakları bilgisini verdi. Hedefimiz istişare ile gelişen AK Belediyeciliğini daha da ileriye taşımaktır.” dedi.
“31 MART SONUCUNDAN
MEMNUN”
AK Parti’nin istişareye önem veren bir parti olduğunu söyleyen Sezen, “Hem gündemi hem ülke siyasetini hem de uluslararası arenadaki tüm süreçlerin üzerinden geçen, faydalı ve verimli bir istişare toplantısı oldu. Toplantımızda 31 Mart seçimlerini de değerlendirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan şehrimizde çıkan sonuçtan duyduğu memnuniyeti ifade ettiler. Biz de çıtayı daha yükseğe taşımayı amaçladığımızı anlattık. AK Parti her zaman olduğu gibi istişareye ve ortak akla önem veren bir siyasi partidir. Bu yüzden bu toplantıları gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.