Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi değerlendirildi – Kocatepe Gazetesi

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi değerlendirildi – Kocatepe Gazetesi
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi değerlendirildi

İlk etabı 27-29 Nisan 2018 tarihinde Sakarya’da gerçekleştirilen çalıştayın ikinci etabı 11-13 Mayıs tarihinde İkbal Termal Otel’de gerçekleştirilirken  açılış programına Başbakanlık Merkez Müşaviri Prof. Dr. Ersan Aslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yerel Genel Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Çöpoğlu, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın yanı sıra merkezi idare ve yerel yönetimlerin üst düzey temsilcileri, akademisyenler ve mahalle muhtarları katıldı. Düzenlenen çalıştayda konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı, Yerel-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’la ilgili konuklara bilgi verdi.
Yerel-Sen’in böyle bir toplantıya ev sahipliği yapılması konusunda getirdiği teklifi hiç düşünmeden kabul ettiklerini kaydeden Başkan Çoban; “Çünkü gelecekle ilgili, 24 Haziran sonrası çok önemli faaliyetlere inşallah bu toplantıda ev sahipliği yapılacak. Gerek merkezi, gerekse yerel yönetimlerin yeni sistemdeki rolü ve önemi noktasında çok değerli akademisyenler ve tüm kurum temsilcilerinin görüşleri çok önemli” dedi.
Düzenleme Kurulu Başkanlığını Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun, Bilimsel koordinatörlüğünü İstanbul Medeniyet Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hamza Ateş’in üstlendiği çalıştayın son yedi oturumu Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi.