Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet için 100 bin karanfil

Bu haberin fotoğrafı yok
Cumhuriyet için 100 bin karanfil

27 Ekim’de İzmir’den başlayıp, 29 Ekim’de Anıtkabir’de sona erecek proje kapsamında, 100 bin karanfilin dağıtılması hedeflenirken, İzmir, Manisa, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar’daki birçok şehitlik ve anıt karanfillerle süslenecek

Türkiye’deki çiçekçilik sektöründe yer alan tüm firma ve kuruluşların desteklediği “Türkiye’nin Çiçeği, Türkiye’nin Çiçeksiyle Ata’sının Huzurunda” konulu projenin hazırlık toplantısı Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda yapıldı.
Projenin bütünüyle ele alındığı toplantıda ilk olarak, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Ali Osman Öğmen tarafından genel bir değerlendirme yapıldı. Daha sonra, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol ile ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, projenin Afyonkarahisar ayağını değerlendirdi. Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, Afyonkarahisar Valiliği olarak projeye sıcak baktıklarını söyledi.
Proje içerisinde Afyonkarahisar’ın yer almasından mutluluk duyduklarını belirten ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, “Büyük zaferin kazanıldığı bu toprakların unutulmaması nedeniyle büyük mutluluk duyduk” dedi.
Yapılan değerlendirmelerin ardından, başlangıç noktasından bitiş noktasına kadar proje kapsamında yapılacak tüm çalışmalar en ince ayrıntısına kadar masaya yatırıldı. Toplantının bu bölümünde ise, İnterflora Çiçekçileri Derneği 2. Başkanı Kazım Çelik ile S.S. Flora Çiçek Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Yazıcı tarafından katılımcılara çeşitli bilgiler verildi.
Şehitlikler ziyaret edilecek
27 Ekim’de İzmir’den başlayıp, 29 Ekim’de Anıtkabir’de sona erecek projenin, Afyonkarahisar ayağını oluşturan etkinlikler de yapılan toplantı kapsamında yeniden değerlendirildi. ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu’nun önerisi üzerine, daha önce Kurtuluş Caddesi’nden başlayıp Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda sona ermesi planlanan koşunun başlangıç noktası, Hükümet Konağı önü olarak düzenlendi. Proje kapsamında, Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nın yanı sıra Kocatepe Başkomutan Mustafa Kemal Anıtı ile Yüzbaşı Agâh Efendi Şehitliği’nin ziyaret edileceği ve karanfillerle donatılacağı bildirildi. Toplantı, proje güzergâhının değerlendirilmesi ile sona erdi.
100 bin fidan dağıtılacak
Üreticisi ve satıcısıyla çiçekçilik sektörünün sesini duyurabilmek ve ihtiyaç duyulan kurumsal destekleri alabilmek amacıyla yapılacak olan “Türkiye’nin Çiçeği, Türkiye’nin Çiçeksiyle Ata’sının Huzurunda” konulu proje kapsamında, 100 bin dal fidan dağıtılacak. İzmir’den başlayıp, Turgutlu, Salihli, Kula, Uşak, Dumlupınar ve Afyonkarahisar güzergâhı üzerinden Anıtkabir’de sona erecek projenin ana sorumluluğunu, İnterflora Çiçekçileri Derneği ile S.S. Flora Çiçek Üretim ve Pazarlama Kooperatifi üstlenecek. Projenin güzergâhı içerisinde yer alan il ve ilçelerde düzenlenecek olan etkinliklerde, anıt ve şehitlikler ziyaret edilip karanfillerle süslenecek.
Toplantıya, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, İnterflora Çiçekçileri Derneği 2. Başkanı Kazım Çelik, S.S. Flora Çiçek Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Yazıcı, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Ali Osman Öğmen, Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi Yakup Özkılıç ve Afyonkarahisar’daki çiçekçiler katıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti