Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet platformu Zafer Müzesi için toplandı

Cumhuriyet Platformu üyesi siyasi

Cumhuriyet Platformu üyesi siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri dün sabah AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür Merkezi’nde biraraya gelerek Zafer Müzesi konusunu görüştüler

Cumhuriyet Platformunda; Millet Partisi İl Başkanı Selahattin Genç, DP İl Başkanı Hikmet Bülbül, SP İl Başkanı Beytullah Karataş, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Can Arıcan hazır bulundu. Toplantıya daha sonra ADD Şube Başkanı Veli Cengiz ile platform üyelerinden Av. Nilgün Seçen de katıldılar.
Cumhuriyet Platformu üyeleri adına konuşan Millet Partisi İl Başkanı Selahattin Genç şunları söyledi: “Cumhuriyet Platformu 2018 yılında ADD Şube Başkanlığında CHP, İYİ Parti, DP, MP, SP tarafından kurulmuş gönüllü bir kuruluştur. Cumhuriyet Platformu olarak ilimizde ki çalışmalar ve ülkemizin varlık ve bekasıyla ilgili her türlü çalışmaya katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda ilk çalışmamızda Zafer Müzemizin restorasyonuyla ilgilidir. Dönemin Valisini ziyaret ederek bu müzenin çok önemli olduğunu bir an önce restore edilerek hizmete açılması gerektiğini bildirdik. Kendileri ilgilendiler. Cumhuriyet Platformunun bu konuda büyük bir gayreti olmuştur. Bundan sonra da platform olarak ilimiz ve ilçelerimizle ilgili çalışmalar yürüteceğiz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi