Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet’le yaşıtlara Vali hürmeti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Cumhuriyet'le yaşıtlara Vali hürmeti

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Türkiye Cumhuriyeti’nin 92’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla 92 yaşındaki vatandaşlarla bir araya geldi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in sosyal devlet anlamındaki yönetim biçimi kapsamında verdiği talimatlar doğrultusunda İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Cumhuriyetimizle Yaşayan Ulu Çınarlar Projesi hayata geçirildi. Vali Hakan Yusuf Güner, ‘Cumhuriyetimizle Yaşayan Ulu Çınarlar Proje’si kapsamında Cumhuriyet’in 92’nci yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet’le aynı yaşta olan 92 yaşındaki vatandaşlara sahip çıkmak, onlarla ilgilenmek ve her türlü ihtiyaçlarını gidermek adına Garnizon Komutanlığınca düzenlenen yemekte yaşlılarla bir araya geldi.
İlimiz merkez ilçeden 5 kişi ve Bayat ilçesinden 2 kişi olmak üzere toplam 7 yaşlımız, ‘Cumhuriyetimizle Yaşayan Ulu Çınarlar Proje’si ile onure etmek ve onlarla ilgilenmek amacıyla bir termal otelde ağırlanmaları, İl Sağlık Müdürlüğünce sağlık taramalarının yapılması, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’na ve son olarak Garnizon Komutanlığınca düzenlenen yemeğe katılmaları sağlandı.
Garnizon Komutanlığı’nda düzenlenen yemeğe Vali Hakan Yusuf Güner ve eşi Berrin Güner’in yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez, eşi Hülya Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Eser, İl Nüfus ve Vatandaşlık çalışanları, yaşlılar ve askerler katıldı.
Yemekte proje hakkında ilgililerden bilgiler alan Vali Hakan Yusuf Güner, yaşlılarımızla yakından ilgilendi. Onlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden Vali Güner, yaşlılarımızın istek ve taleplerini dinledi. Kahraman Mehmetçik’le de aynı masada yemek yiyen Vali Güner, onlarla da sohbette bulundu. Bu güzel ortamın oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Güner, Cumhuriyet’le aynı yaşta olan yaşlılar ve kahraman Mehmetçik’le bir arada olmaktan ve aynı sofrayı paylaşmaktan çok memnun olduğunu belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)