Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet’ten yeni uygulamalara destek – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet’ten yeni uygulamalara destek – Kocatepe Gazetesi
Cumhuriyet'ten yeni uygulamalara destek

Afyonkarahisar’ın önde gelen sucuk markası Cumhuriyet Sucuklarının yöneticileri, et ve sucuk sektöründeki yeni uygulamaları desteklediklerini açıkladı

Afyonkarahisar için büyük önem taşıyan et ve et ürünleri sektöründeki denetleme uygulamalarıyla ilgili tartışmalar devam ediyor. Tarım İl Müdürü Hüseyin Arap ile Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük arasında yeni uygulamalarla ilgili tartışma devam ederken, Afyonkarahisar’ın önemli sucuk markalarından olan Cumhuriyet Sucukları’ndan Müdür Arap’a destek geldi.
Cumhuriyet Sucukları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocaşaban, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından gündeme getirilen yeni uygulamaların sektörün geleceği açısından olumlu ve önemli olduğunu bildirdi. Sektörde şeffaflığı ve kaliteyi artırma adına atılan adımları desteklediklerini belirten Cumhuriyet Sucukları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocaşaban “Bu denetlemelere bazı meslektaşlarımızın karşı çıktıklarını duyuyoruz. Başta kesimhanelere kamera kurulması olmak üzere, denetlemelerle ilgili gösterilen çabalar ve başlatılan yeni uygulamalar bizce olumludur. Biz bu çabaların ürünlerimize kalite getireceğine, sektörümüzün daha ileri seviyelere ulaşmasına vesile olacağına inayoruz” dedi.
Kocaşaban kendinden emin firmaların bu uygulamaları destekleyeceğine inandıklarını da sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)