Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cüneyt Özdemir Kimin Damadı?

Cüneyt Özdemir’in eşi bakın kimin kızıymış? Duyanlar çok şaşırdı Cüneyt Özdemir Kimin Damadı sorusu sosyal medya mecralarında da en çok konuşanlar arasında girdi.

Cüneyt Özdemir'in eşi bakın

cüneyt özdemir kimin damadı

Televizyon ekranlarının başarılı gazetecilerinden birisi iken sosyal medya platformları üzerinden yaptığı yayınlarla adından söz ettirmeye başlayan Cüneyt Özdemir’in eşi ve eşinin ailesi gündem konusu oldu. Cüneyt Özdemir’in Yeşilçam’ın ünlü isimlerden birinin damadı olduğu öğrenildi.

8 Şubat 1970 yılında Ankara’da dünyaya gelen Cüneyt Özdemir, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun oldu. 1992’de muhabir olarak çalışmaya başladığı Mehmet Ali Birand’ın sunuculuğunu ve yapımcılığını yaptığı 32. Gün haber programında 8 yıl boyunca genel yayın yönetmenliği dahil çeşitli görevlerde yer alan Cüneyt Özdemir, birçok tarihi olaya da tanıklık etti. Youtube üzerinden yayınlar yapan Cüneyt Özdemir, bu sayede genç kuşağın da tanıdığı biri haline geldi.

CÜNEYT ÖZDEMİR’İN EŞİ KİM?

Yeşilçam’ın taçsız kraliçesi olarakta adlandırılan Gülşen Bubikoğlu’nun kızı Zeynep İnanoğlu, gazeteci, sunucu, yazar ve YouTuber Cüneyt Özdemir ile evli.
Bugün internette en çok arananlar listesinde yer alan Cüneyt Özdemir Kimin Damadı sorusu oldu. Cüneyt Özdemir Kimin Damadı sorusu sosyal medya mecralarında da en çok konuşanlar arasında girdi. Peki Cüneyt Özdemir Kimin Damadı dediğimizde kaç kişi Gülşen Bubikoğlu cevabını verdi.
YEŞİLÇAM’IN TAÇSIZ KRALİÇESİ
Bazen romantik bir aşık bazen bir dolandırıcı bazen sulu kuleli çingene Gül, bazen serseri bir kumarbaz bazen vahşi bir gelin bazense tam bir mahalle cadalozu olarak evlerimize konuk olan Gülşen Bubikoğlu, Türk sinemasının en çok tokat atan kadınıydı belkide. Komedi dram trajedi bir çok türde kendini ispatlamış en özel oyunculardan biri ülkemizi Macaristan, Moskova, Kuvvet gibi festivallerde temsil etmiş çok büyük hedefleri olan bir kadın olan Gülşen Bubikoğlu aynı zamanda Ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir’in kayınvalidesi oluyor.
SİNEMANIN DUAYENİ TÜRKER İNANOĞLU
Tabi Cüneyt Özdemir Kimin Damadı sorusunun bir diğer cevabı da Türker İnanoğlu oluyor. Sinema sevdasıyla dolu 60 yıllık bir mesleki yaşam öyküsü Türkiye İnanoğlu… Yaşamının ilk 15 yılı Safranbolu ile İstanbul arasında geçen Türker İnanoğlu ilk ve orta eğitimini Safranbolu’da tamamladı. Lise öğrenimini İstanbul’da devam eden İnanoğlu, 1957’de bir tesadüf neticesi sinemaya yönetmen yardımcısı olarak adım attı. 1960 yılında Erler Filmi kuran Yapımcı Türker İnanoğlu, 1974 yılında Yeşilçam’ın güzel yıldızı Gülşen Bubikoğlu ile evlendi.
İLKER İNANOĞLU İLE ÜVEY KARDEŞ
28 Aralık 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Zeynep İnanoğlu, ünlü gazeteci ve daha çok CNN Türk’te 5N1K programı ile ünlenen Cüneyt Özdemir ile 3 Şubat 2011 tarihinde Paris Büyükelçiliği’nde evlendi. Çiftin 7 Nisan 2012’de Ali Mavi ismini verdikleri çocukları dünyaya geldi. Zeynep İnanoğlu üvey kardeşi ise babası Türker İnanoğlu’nun ilk eşi olan oyuncu Filiz Akın’dan olan oyuncu İlker İnanoğlu’dur.

 

cüneyt özdemir kimin damadı

Zeynep İnanoğlu hakkında

1995 yılında Koç Lisesi’ni birincilikle bitiren Zeynep İnanoğlu, ABD’de Harvard Üniversitesi Elektrik, Bilgisayar ve Sistem Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1999 yılında Elektrik Elektronik Mühendisi olarak mezun olan İnanoğlu, MIT Media Lab, Speech & Mobility Group’ta araştırma görevlisi olarak görev aldı. Zeynep İnanoğlu, ABD Washington kentindeki Microstrategy Inc. adlı bilgisayar teknolojileri üreten bir şirkette 3 sene çalıştı. Ardından İngiltere’de Cambridge Üniversitesi’nde 2002 – 2003 yıllarında yüksek lisansını yaptı. 2003 – 2004 yıllarında ise konuşma arayüzü grubu, araştırma görevlisi olarak çalıştı. 2004 – 2007 yıllarında doktorasını yaparak, mezun oldu. Doktorasını yapay zeka kapsamına giren ses sentezleme ve makine öğrenimi üzerine yaptı. Doktorasını “Seslerin farklı duygulara dönüştürülmesi” ile ilgili hazırlayan İnanoğlu’nun, 250 sayfalık doktora tezi, 20-30 sayfalık bir makale halinde, teknoloji dünyasının prestijli yayınlarından Speech Communication (Sesle İletişim) dergisinde 2010 yılında yayınladı. İnanoğlu, 2007 yılında İngiltere’deki kuruluş halindeki Phonetic Arts’ta ortak ve mühendis olarak çalışmaya başladı.