Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CZN Burak Özdemir Hastalığı Nedir?

Yurt içi ve yurt dışında restoranları ve spesiyal yemekleri ile tanınan ünlü şef namı diğer Burak Özdemir, safra kesesindeki rahatsızlığından dolayı geçtiğimiz Eylül ayında hastaneye yatmıştı. Peki, CZN Burak Özdemir hastalığı nedir? Detaylar haberimizde…

Yurt içi ve yurt

Ünlü Türk lokantacı, ünlü Şef ve sosyal medya fenomeni CZN Burak Özdemir’in rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından, Burak Özdemir’in hastalığının ne olduğu merak edilerek sorgulanma başlandı. Ünlü fenomen Burak Özdemir’in rahatsızlığını sizler için araştırdık.

 

CZN BURAK GÜNDEMDE Kİ YERİNİ KORUYOR

Türk lokantacı, ünlü Şef ve sosyal medya fenomeni CZN Burak Özdemir, kendine has tarzıyla hazırladığı dev spesial menüleriyle sosyal medya da popüler fenomenlerden biri. CZN Burak lakabıyla tanınan Burak Özdemir, ailesi ve özel hayatıyla da gündemde yerini koruyan isimler arasında yer alıyor. Ünlü isimlere özel hazırladığı pideleri, özel yemekleri ve bir şova dönüştürerek yaptığı spesialleriyle çok sayıda takipçisi bulunan Burak Özdemir, çektiği yemek videolarıyla dünya çapında tanınılırlığa sahiptir.

 

CZN BURAK ASLEN HATAY’LI

CZN Burak olarak tanınan Burak Özdemir, 24 Mart 1994, İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir. Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibi olan Özdemir, Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri, yüzünden eksik olmayan gülümsemesiyle çektiği yemek videolarını sosyal medya hesaplarında yayınlamaktadır. Yüzünün sürekli güleç olması nedeniyle “Smiley bae” adıyla da tanınmaktadır. Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 2009’da Aksaray’da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdu.