Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DABAF Kadınana Su Yolu’nda – Kocatepe Gazetesi

Her hafta başka bir
DABAF Kadınana Su Yolu’nda

Her hafta başka bir parkurda yürüyüşler düzenleyen DABAF Yönetim Kurulu bu hafta rotasını Kadınana Su Yoluna çevirdi. Kendi imkanları ile yürüyüşe başlayan DABAF üyeleri 8 kilometrelik parkuru yoğun yağış altında tamamladı.
Çok güzel vakit geçirdiklerini aktaran DABAF Ekip üyelerinden Zeynep Arık “Bahar günlerinin başladığı bu güzel günlerde gür akan şelale ve çiçek açan nevruzlar arasında gerçekleştirilen yürüyüşten büyük keyfi aldım. Yürüyüş esnasında tabiat ananın cömertliği ve kuş çeşitliliğinin de bol olduğu parkurda doğaseverlerle çok güzel vakit geçirdik” dedi.  
Şehir hayatından uzaklaşma şansı yakaladıklarını aktaran Grup Üyelerinden Serkan Altınöz, “Yağışın artması sonucu kaya oyununa sığındık. Debisi artan derenin kayalara çarparak çıkardığı sesle huzur buldum. Doğa yürüyüşleri şehir hayatının verdiği stres ve sıkıntıları bir anlık da olsa unutmamıza yardımcı oluyor. Bir dahaki yürüyüşe kadar gün sayıyoruz” ifadesine yer verdi.
Tarihi Su Kemeri’nde toplu fotoğraf çekinen ekip Su Yolu’nun bakımsızlığı ve unutulmuşluğu herkesi derinden üzdü. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi