Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DABAF’dan karda faaliyet – Kocatepe Gazetesi

Hafta sonu Afyonkarahisar’da etkili
DABAF'dan karda faaliyet

Hafta sonu Afyonkarahisar’da etkili olan soğuk hava ve kar yağışına rağmen doğa yürüyüşüne ara vermeyen Dağ Bayır Afyon ekibi Sinanpaşa’ya bağlı Çobanözü köyü’nde bulunan Su Uçtuğu Şelalesi’ne faaliyet düzenledi. Karlı ve soğuk bir havada gerçekleşen etkinlikte 14 kilometrelik parkuru tamamladı. -10 derecede zorlanmadan yürüdüklerini aktaran ekip üyelerinden Ayşegül Nida Gökmen “-10 derece hava sıcaklığında yürüyüş yapmamıza rağmen çok zorlanmadan yürüdük. Şelale ye geldiğimizde şaşkınlığını gizleyemedim. Afyonkarahisar’da böyle bir şelale olduğunu bilmiyordum” dedi.
Tipiye yakalandıklarında eve sığındıklarını anlatan Hava Zengin “Kar üzerinde ilk defa bu kadar süre yürüdüm. Aniden çıkan tipi sonucunda yayladaki evlerden birine sığınmak zorunda kaldık. Su Uçtuğu Şelalesi’ne ulaştığımızda karşılaştığımız manzara harikaydı. DABAF ekibine teşekkürler” dedi.
Kar ve tipinin yolarını bulmalarını bulmalarına engel olduğunu söyleyen Ekip Lideri Halil Yıldırım, “Kar yağışı ve tipi görüşümüzü ve yürüyüş patikalarını kaybetmemize sebep oldu. Grubun enerjisi ve motivasyonu ile problemsiz bir şekilde etkinliği tamamladık. Katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi