Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Daha çok kursa daha çok kursiyere ihtiyaç var”

İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplantısına başkanlık yapan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2023-2024 eğitim öğretim yılında daha fazla kurs açarak daha fazla kursiyere ulaşılması gerektiğini belirtti

İl Hayat Boyu Öğrenme

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplantısına başkanlık etti. Müdürlük toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu üyeleri katıldılar.
Toplantıda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Halk Eğitim Merkezlerimizde açılan kurslar ve faaliyetler görüşüldü. Ayrıca 2022-2023 yılı Hayat Boyu Öğrenme Faaliyet Planı çerçevesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri ile diğer resmi kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları işbirliğinde açılan ve açılacak olan kurslarda karşılaşılan sorunlar da görüşülerek toplantıya katılanların görüş ve öneri alındı. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, toplantıda şunları söyledi: “2023-2024 eğitim öğretim yılında ilimiz genelinde daha fazla kursiyere ulaşabilmek için mahallelerimizde ve köylerimizde alan taraması yaparak vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda kurs sayımızı arttırmalıyız.” dedi. Toplantı, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için iyi dilek ve temennilerin sunulması ile sona erdi.