Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Damsız girilmez kavgasında 2 yaralı, 3 gözaltı

Damsız girilmez kavgasında 2 yaralı, 3 gözaltı

Afyonkarahisar’ın Erkmen belde sınırlarında bir restoranın güvenlik görevlilerinin “damsız giremezsiniz” uyarısına uymayan 2 erkek müşteri kavga çıkarınca silahlar konuştu

 

Afyonkarahisar-İzmir karayolu üzerindeki bir restoran girişinde güvenlik görevlileri ile müşteriler arasında çıkan kavgada silahlar konuştu 2 kişi yaralandı. Polis olay sonrası 3 güvenlik görevlisini gözaltına aldı.
Olay dün gece yarısı Merkeze bağlı Erkmen beldesi sınırlarındaki restoranda meydana geldi. İşletmenin güvenlik görevlileri; E.B.K., M.D. ve A.C.K. tarafından işletmeye “damsız girilemez” uyarısına direnen müşteriler S.E. ile S.K., arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında müşterilerden S.E. göğüs bölgesi, karın bölgesi, bacak ve kasık kısımlarında çok sayıda saçma yarası ile S.K. ise karın bölgesinde, sağ kol dirsek kısmı ve karın sağ bölgesinde saçma yarası ile ambulanslarla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesine (AFSÜ) ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Polis güvenlik görevlileri E.B.K, M.D. ve A.C.K’yi gözaltına aldı. Polis ekipleri S.E.’ye ait aracın arka kısmında çok sayıda saçma girişi olduğunu tespit etti.
Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yaralılardan S.K.’nın hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenilirken, S.E’nin ise durumunun ağır olduğu kaydedildi.
Restoran işletmecisi H.B. olayla ilgili olarak polis merkezinde ifade verdi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi