Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dart ve tavla da bitti

Dart ve tavla da bitti

14.ATSO Spor Oyunları’nda Tavla ve Dart müsabakaları tamamlandı. Tavlada da dartta da bayanlar ve erkekler ayrı ayrı yarışırken 3’er derece oluştu

 

14. ATSO Spor Oyunları’nda Tavla ve Dart müsabakaları, Park Afyon Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi. Müsabakalarda, ATSO Meclis Başkan Yardımcısı M. Asım Bozca ve ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, kendi şirketleri adına yarışarak derece elde etti. ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Akif İşbilir ve Hayrettin Güzbey müsabakaları sonuna kadar takip ederken TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri de kendi şirketleri adına girdikleri Tavla ve Dart’ta iddialı olduklarını gösterdi.
Tavla Erkekler’de Demir Mobilya’dan Abdurrahman Demir birinci, Dak Çim A.Ş.’den Asım Bozca ikinci, Afyon Ecza’dan Mustafa Gül ise üçüncü oldu.
Tavla Kadınlar’da ATSO’dan Selda Ergüler birinci, Bereket Yemek’ten Gülay Aşçıoğlu ikinci, Odak Gazetesi’nden de Rabia Güzbey üçüncü oldu.
Dart Erkekler’de Dak Çim A.Ş.’den Asım Bozca birinci, Park Afyon’dan Ahmet Köken ikinci, ATSO’dan Fatih Karsen üçüncü oldu.
Dart Kadınlar’da Odak Gazetesi’nden Rabia Güzbey, BRN Home’den Berna Tokman ikinci ve ATSO’dan Selda Ergüler üçüncü oldu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi