Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DASK bilinçlendirmesi için yeni proje

Bu haberin fotoğrafı yok
DASK bilinçlendirmesi için yeni proje

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile birlikte “Kafanı kaskla, evini DASK’la koru” projesine imza attıklarını belirtti. Özerdem, proje çerçevesinde yapılacak etkinlerle DASK hakkında bilgilendirme yapılacağını söyledi

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, Afyonkarahisar için önemli bir projeye imza attıklarını belirtti. Afyonkarahisar Valiliği’nin öncülüğünde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile ortaklaşa “Kafanı kaskla, evini DASK’la koru” projesini sürdürdüklerini söyleyen Özerdem, projenin uygulandığı alanda deprem ve deprem sigortasına karşı bilinçlendirmenin artacağını kaydetti. Özerdem, “2015 yılını AFAD İl Müdürlüğü ile paydaşı olduğumuz ‘Kafanı kaskla, evini DASK’la koru’projesi ile dolu dolu geçirecek olmamızda farklı bir gurur kaynağımızdır. DASK sigorta poliçesi özellikle deprem bölgesi olan ilimizde aşırı önem arz eden bir unsurdur. Ülke genelindeki yaygınlığı ise tartışılacak derecede yetersizdir.İnsanlarımızın pirim olarak ciddi bedeller tutmayan ve yapılması zorunlu olan bu sigorta türünde bilinçlendirilmesi son derece önemlidir. Hele böylesine projelerde devlet büyüklerimizin bizlere destekleri teşvikleri son derece takdire şayan hareketlerdir. El birliği ile özellikle DASK poliçeleri ve yangın sigorta çeşitleri koruma önlemleri hakkında bilgiler vermekte bizim için sorumluluğumuzun gereği ve gurur kaynağımızdır. Desteklerini böylesine sosyal sorumluluk arz eden konularda sektörümüzden esirgemeyen sayın Valimize, AFAD İl Müdürümüze ve ATSO Başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Özerdem, “Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği olarak Sayın Valimizin destekleri ile yerel yöneticilerimizin, meslek odalarımızın, sivil toplum kuruluşları, iş insanlarımız, akademisyenler ve acentelerin katılacağı 19 Kasım tarihli bir toplantımız olacaktır. Bu toplantıda iş dünyasında yapılması gereken, yapılabilecek olan sigorta teminatları hakkında, iş yerlerinde alınması gereken koruma tedbirleri nelerdir, sigorta şirketleri iş yerleri için poliçe yapılması aşamasında ne gibi koruma önlemleri ister konuları, aktarılacaktır” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti