Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Davut Düzgün Kimdir?

Son olarak 18 Ekim 2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü olarak atanan Davut Düzgün’ün kim olduğu merak ediliyor. Davut Düzgün kimdir? sorusunun cevabı yazımızda.

Son olarak 18 Ekim

Aslen Afyonkarahisarlı olan ve aldığı görevleri başarıyla yerine getiren Davut Düzgün internet ortamında aratılan isimler arasında yer alıyor. Davut Düzgün Kimdir? sorusunun cevabı yazımızda.
Davut Düzgün Kimdir?
15 Şubat 1980 tarihinde Afyonkarahisar’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Afyonkarahisar’da tamamlayan Düzgün, Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Sırasıyla TBMM ve Milli Piyango Genel Müdürlüğünde görev yaptı. 2009 yılında Tokat Kaymakam Adayı olarak mesleğe katılan Düzgün, Konya ili Hadim ilçesinde vekâlet stajını yaptı. Düzgün, İngiltere-Portsmouth Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi üzerine Master derecesi aldı. Sırasıyla Sinop Durağan Kaymakamlığı, Elazığ Maden Kaymakamlığı, Tunceli Pülümür Kaymakamlığı, Güneysu Kaymakamlığı yaptı. Mülkiye Müfettişliği de yapan Düzgün, 18 Ekim 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı, bazı kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararı ile Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü olarak atandı. Davut Düzgün evli ve 3 çocuk babasıdır.

Davut Düzgün Kimdir