Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Daylık: DEVA iktidarında el ele bayramlar kutlanacak

DEVA Partisi İl Başkanı

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, partisinin iktidarında sıkıntıların aşılarak el ele bayramlar kutlanabilecek günlerin yakın olduğunu söyledi. Daylık, “Sevdiklerimizle birlikte sağlıklı bir bayram diler, bayramın sıkıntılarımıza, küslüklerimize, hastalıklarımıza DEVA olmasını temmenni ederim. Tüm halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun.” dedi.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, bugün öğleden sonra partide düzenlenen bayramlaşma programında partililerle biraraya geldiklerini belirtti.
DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, partide gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada bayramların paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı değerlerimizden biri olduğunu belirtti. Daylık, “Son 2 yıldır Covid-19 virüsü etkileri nedeniyle doyasıya yaşanamayan bayram sevinci bu yıl maalesef ekonomik krize kurban gitti. İki yıldır pandemi nedeniyle kurban bayramını sevdiklerimizden uzak kutlamak zorunda kalmıştık. Maalesef bu yılda aşırı zamlanan akaryakıt fiyatları ve temel gıda maddeleri ile kurban fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle insanlarımız ya bayram ziyareti yapamıyor, ya da başka şehirlerde yaşayan akrabalarının yanına gidemiyor. Pek çok vatandaşımız kurban kesemiyor. Çocuklarına bayramlık alamıyor. Temennimiz, DEVA iktidarı ile ülkemizin barış, sevgi ve hoşgörü ortamında huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürebilmesidir. DEVA Partisi iktidarında sıkıntıların aşılarak el ele bayramlar kutlayacağımız günler yakındır. Bu vesile ile sevdiklerimizle birlikte sağlıklı bir bayram diler, bayramın sıkıntılarımıza, küslüklerimize, hastalıklarımıza DEVA olmasını temmenni ederim. Tüm halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi