Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dazıkırı sezona iddialı başlayacak – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Dazıkırı sezona iddialı başlayacak

Geçen sezona çok hızlı başlayan Dazkırı Belediyespor yaşanan talihsizlikler
neticesinde şampiyonluk yolundan ayrılmıştı. Bu sezon ise çok büyük hesaplar yapan Dazkırı Belediyespor teknik ekip ve futbolcu kadrosu ile adından söz ettirecek

2015-16 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Dazkırı Belediyespor yapılan hazırlıklar çerçevesinde sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Dazıkırı Belediyespor Başkan Yardımcısı Vedat Uysal yaptığı açıklamalarla iddialı konuştu. Bu sezon sahanın da avantajını kullanarak seyirci desteğeni almak istediklerini belirten Uysal, “Geçen sene sadece son iki maçı evimizde oynamıştı. Bundan sonra sahamızda hazır durumda, inşallah seyirci desteğini de arkamıza alırız” dedi.
“TRANSFER ÇALIŞMALARI
DEVAM EDİYOR”
Dazkırı Belediyespor’un gelecek sezon çok iddialı olacağını belirten Uysal, “Transfer çalışmalarımız tüm ızıyla devam ediyor. Biz bu sene çok güzel bir kadro ile şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Afyonkarahisar dışından 9-10 oyuncu ile anlaşma sağladık. Genel kurulumuz sonrasında transfer hakkında açıklama yapacağız. Ayrıca geçen sezonki kadromuzdan da en fazla 4-5 oyuncu ile anlaşacağız. Gerisiyle sözleşme yenilenmeyecek” ifadesini kullandı.
5 TEMMUZ’DA KONGRE VAR
Dazkırı Belediyespor’un 5 Temmuz’da Kongre yapacağını belirten Başkan yardımcısı Uysal, “5 Temmuz Pazar günü Genel Kurulumuz var. Genel Kurul’da değişklik isteyen arkadaşlarımız var. Onların yönetimden çıkmak istemesi bizi üzdü. Fakat geçerli sebepleri ile takıma faydalı olamayacaklarını bize ilettiler. Bizde kendilerine bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettik. Genel Kurul’da Başkanlık görevine Ali İhsan Bayık devam edecek. Başkan Yardımcılığı görevinde Vedat Uysal, göreve devam edecek” diye konuştu.
“6 KİŞİDEN 3 KİŞİYE İNDİRDİK”
Teknik dirketörlük için de takıma sağlam antrenör gerektiğini belirten Uysal, “Listemizde toplamda 6 antrenör vardı. Yaptığımız görüşmeler sonucunda 3 antrenöre kadar listeyi indirdik. İlk sırada Afyonkarahisar spor kamuoyunun bildiği İsmail Yeşilçay var. Kütahya’dan eski milli futbolcu Semih Geray var. Birde Asıf Özsaka isimli bir antrenörümüz daha var. Nasip olursa bu üç teknik adamdan birine takımımızı emanet edeceğiz” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi