Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dazkırı pazarı bayram arifesinde coştu

Bu haberin fotoğrafı yok
Dazkırı pazarı bayram arifesinde coştu

Dazkırı Cumartesi Pazarı, son ayların en kalabalık ve işlek gününü yaşadı

Kurban Bayramı öncesi uzun bayram tatilinin başlaması ve Dazkırı pazarının Cumartesi günleri kurulması nedeniyle pazarın kalabalık halini görenlere, “http://m.kocatepegazetesi.com/”İğne atsan yere düşmez”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedirtti. Bayram ihtiyaçlarını gidermek isteyen binlerce vatandaş, çeşit çeşit ürünlerin satıldığı birçok Pazar tezgahını gezip alışveriş yaptı. Giyim kuşam tezgahları, bayramlık şeker ve çikolata tezgahları, kuruyemişçi tezgahları başta olmak üzere her tezgahın başını gün boyu vatandaşlar sardı.
Kimi sadece fiyat sordu. Kimi, sıkı bir pazarlığa tutuştu. Kimisi ise cebindekini boşaltıp dolu Pazar çantası ile evinin yolunu tuttu.
Yaşanan yoğunluk, pazarı da pazarcıyı da coşturdu. Dazkırı pazarı uzun zamandır hiç böyle bir kalabalık ve bereket görmedi. Pazarcının yapılan satıştan yüzü güldü. Kaç aydır böyle bir Pazar yaşamadıklarını belirten birçok pazarcı esnafı, Kurban Bayramına daha mutlu gireceklerini belirttiler.
Pazara gelen vatandaşlar araç park edecek cadde ve sokak bulamazken, belediye ses yayın cihazından vatandaşlar yan kesici konusunda sık sık uyarı anonsu yapıldı. İlçe Emniyet Amirliği ve Zabıta Komiserliği ekipleri pazarda gün boyu devriye gezdi. (AA)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti