Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Define avcıları yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sit alanı içerisine kaçak inşaat yapan bir kişi ile define aramak için kaçak kazı yapan 3 kişi yakalandı

25 Şubat 2020 tarihinde Afyonkarahisar İI Jandarma Komutanlığı görevlilerince İscehisar İlçesi Seydiler Beldesi’nde bulunan “1’inci Derece Doğal Sit Alanı” içerisinde kaçak inşaat yapıldığı ve Bayat İlçesi Eskigömü Köyünde “Kaçak Kazı” yapıldığı yönünde ihbarlar alındı. İscehisar İlçesi Seydiler Beldesi’ndeki ihbarla ilgili olarak yapılan araştırma ve kontroller sonucunda E.K. isimli şüpheli kişinin “1’inci Derece Doğal Sit Alanı” içerisinde kaçak inşaat yaptığı tespit edilerek Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne bilgi verilerek işlemlere başlanıldı.
Bayat İlçesi Eskigömü Köyü’ndeki ihbarla ilgili olarak, Eskigömü Köyü mülki sınırları içerisinde bulunan Ören Yeri olarak bilinen mevkide, Afyonkarahisar İI Merkezinde ikamet eden bir grup kişinin kaçak kazı yapacağı bilgisine ulaşıldı. Jandarma tarafından yapılan takip sonucunda M.K., C.K. ve Ş.Ö. isimli şüpheli kişiler yakalandı. M.K. isimli şüphelinin yapılan üst aramasında kaçak kazı sonucu elde edilmiş 4 adet metal obje ile birlikte 3 adet el dedektörü ve 3 adet kazma ele geçirilirken olayla ilgili olarak yakalanan şüpheli kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti