Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demirayak Music’ten “Freeze”

Demirayak Music’ten “Freeze”

İş yaşamının yanı sıra müzisyen ve koleksiyoner kimliği ile de tanınan Şükrü Demirayak’ın can çekişen dünyamızı küp buz içinde dondurduğu üçüncü albümü “Freeze” tüm dijital platformlarda yerini alırken, CD ve plak olarak da yayımlandı

 

İlk albümü “Mesaj”ı 2000, aradan onüç yıl sonra ikinci albümü “To Be Or Not ToBe”yi 2013 yılında yayımlayan Afyonkarahisarlı işadamı Şükrü Demirayak, pandemi döneminde ürettiği 12 parçadan oluşan “Freeze” albümünde “küresel ısınma, yok olan doğal kaynaklar ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma kaygısı” konularına değiniyor.
Şükrü Demirayak Habertürk Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, üçüncü albümü “Freeze” hakkında şunları söyledi:
Dünyamızı, yaşadığımız gezegeni özellikle son yıllarda anormal sinyaller vermesine rağmen, insanlık olarak hor kullanmaya her gün daha da kirletmeye devam ediyoruz. Biricik dünyamızı küp buz içinde dondurarak, albümün adını Freeze koymamın en büyük sebebi büyük bir umut. Belki çok uzun yıllar sonra bizlerden daha ileri bir medeniyet gelir, küp buz şeklinde dondurularak beklemeye alınan yaşamı eritir ve dünyamıza bizlerden çok daha iyi bakar. Freeze albümünün açılış parçası olan “Ice Drop”un İskender Paydaş remiksi, To Be Or Not To Be albümünde yer alan “Escape From Earth” ve “BackToIce” parçalarının Erol Temizel remiksi de albümde yer alan diğer parçalar. >> Kocatepe Haber Merkezi

 

ŞÜKRÜ DEMİRAYAK
HAKKINDA
Afyonkarahisarlı işadamı Şükrü Demirayak’ın müziğe olan tutkusu 11 yaşında satın aldığı ilk plağı ile başladı. Bu tutku yıllar içinde, pop jazz ‘danrock’a, newage’den funk müziğe kadar her dalda, benzersiz bir müzik arşivinin oluşmasına ve müzik üretmesine kadar gitti. 1985 yılından itibaren kendi kurduğu, profesyonel müzik stüdyosunda çalışmalarına hız veren Demirayak, ilk bestesine 1986 yılında imza attı.

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.