Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demir’in gazisi var – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig’de mücadele
Demir’in gazisi var

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Demirspor ligin 21. haftasında evinde konuk ettiği Döğer Belediyespor’u 4-2’lik skorla mağlup etti. Demirspor’un evinde oynanan maçta girdiği pozisyonda başından yaralanan Hüseyin Canbağ, yapılan müdahale sonrasında oyuna devam etmek istedi. Fakat Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu her ihtimali göz önünde bulundurarak oyuncuyu riske etmedi ve kenara aldı.
ŞUHUT DA
KAYIHAN DA KAZANDI
Düşme potasından kurtulma mücadelesi veren Şuhut Belediye Hisarspor ile düşme potasından uzaklaşmak isteyen Kayıhan Belediyespor bu hafta oynadıkları maçlardan galibiyet ile ayrıldılar. Kayıhan Belediyespor evinde oynadığı maçta Kumartaşspor’u 4-2 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı. Şuhut Belediye Hisarspor ise Susuz Belediyespor ile oynadığı maçı 5-2 kazanarak puanını 16’ya çıkardı. Düşme potasına girmek istemeyen Kayıhan Belediyespor’un da puanı 18’e yükseldi.
Şuhut bu hafta sonu ligin son maçında Demirspor’u konuk edecek. Kayıhan Belediyespor ise Dinar Belediyespor’a konuk olacak.
Dinar Belediyespor evinde konuk ettiği Çobanlar Belediyespor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek puanını 32’ye çıkardı. Çobanlar Belediyespor ise 10 puanda kaldı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti