Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demirkale 12 DABO Antrenör Semineri’ne katıldı

25 noktada yapılacak sporcu
Demirkale 12 DABO Antrenör Semineri’ne katıldı

25 noktada yapılacak sporcu taramaları öncesinde antrenörleri bilgilendirme ve eğitim çalışmaları kapsamında yapılan seminer iki gün sürdü. Seminerin ilk gününde 12 DABO’nun yeni dönemi hakkında bilgilendirme konuşmaları ve sunumları yapılırken, sporcu taramalarının nasıl yapılacağını dair detaylı bilgiler verildi.
Seminerin ikinci günü ise Sinan Erdem Spor Salonu’nda devam etti. Seminerin sabah seansında TBF Eğitim Kurulu üyesi Metin Ağırbaşoğlu tarafından Top Sürme-Pas, turnike, savunma, oyun, mücadele dirilleri konuları anlatıldı. Öğleden sonraki bölümde ise TBF Eğitim Kurulu Üyesi Alaeddin Yakan, üçlü tehdit, şut, top sürme-yön değiştirmeler, pivot ayağı kullanımı eğitiminden sonra seminer son buldu.
Seminerin son kısmına TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün de katıldı. Antrenörlere kısa bir konuşma yapan Şengün, 12 DABO projesine verdiklerini öneme değinerek, yeni dönemde görev alacak tüm antrenörlere başarılar diledi.
Semineri değerlendiren Afyonkarahisar 12 DABO Antrenörü Feyzullah Demirkale, “Bizim için verimli bir seminer oldu. Öğrencilerimizi daha iyi eğitmemiz ve daha iyi seçmeler yapabilmemiz için verilen eğitimlerde büyük kazanımlar sağladık. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi  

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti