Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demirspor, U-14’lerde şampiyonluğu kaptırmadı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Demirspor, U-14'lerde şampiyonluğu kaptırmadı

U-14 Ligi’nde hafta sonu Demirspor ile Akören Belediyespor arasında oynanan final müsabakasını 4-2 kazanan Demirspor, 2011-2012 Futbol Sezonu Afyonkarahisar U-14 Ligi şampiyonu oldu

U-14 Ligi, geçen hafta sonu oynanan final maçıyla son buldu. Demirspor ile Akören belediyespor arasında oynanan mücadele, Demirspor’un 4-2’lik üstünlüğüyle tamamlanırken şampiyonluk kupası da ‘Lokomotifler’e gitti. Yarı finalde Demirspor, Bolvadin Belediyespor’u yenerek finale çıkmaya hak kazanmıştı. Yine Demirspor gibi A grubu’ndan yarı file yükselen Akören Belediyespor da yarı final maçında Afyonkarahisar Belediyespor’u devirmeyi başardı. Bu sonuçlarla aynı gruptan çıkan iki takım finalde birbirlerine rakip oldular. Demirspor ile Akören Belediyespor arasında oynanan maç kıran kırana geçti. İki takım için de çok önemli olan mücadelede sevinen taraf Demirspor oldu. (Kocatepe)

Grup maçlarında Afyon’u temsil edecek

Demirspor’un U-14 takımı, ligde şampiyonluğun sahibi olurken takım bu başarısıyla Afyonkarahisar’ı Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı. 10-13 Mayıs tarihlerinde Eskişehir’de yapılacak olan grup müsabakalarına katılacak Demirspor’da grup maçlarının hazırlıklarının sürdüğü öğrenildi. (Kocatepe)

Demirspor, zorlansa da şampiyonluğu kaptırmadı

Demirspor, grupdaşı Akören Belediyespor karşısında iyi mücadele verse de zaman zaman zorlandı. Kazananın şampiyon olacağı mücadelede ilk gol Demirspor’dan geldi. 12’nci dakikada Kürşat’ın golüyle 1-0 öne geçen Demirspor, maçı rolantiye alma çabası içindeyken kalesinde 30’uncu dakikada golü gördü. Bu golle Akören Belediyespor, durumu eşitledi. 1-1 35’inci dakika oynandığı sırada tam devre bu sonuçla bitecek denirken Demirspor Coşkun’un golüyle durumu 2-1′ getirdi. İlk yarı Demirspor’un 2-12lik üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya Demirspor iyi başladı. 49’uncu dakikada Ümit’le durumu 3-1’e taşıyan Demirspor, 51’inci dakikada da Kürşat’la skorda farkı iyice açtı ve rahatladı. 4-1 Maçın son dakikaları oynandığı sırada Akören Belediyespor, bir gol daha bulsa da bu sonuç maçın galibini değiştirmeye yetmedi ve kupa Demirspor’un oldu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti