Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Demokrasi zincirinin ilk halkası”

“Demokrasi zincirinin ilk halkası”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, muhtarlık görevinin, demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturduğunu belirterek vatandaşların devlete ihtiyaç
duyduğunda çaldıkları ilk kapının muhtarlar olduğunu söyledi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında muhtarlık müessesesinin yerel yönetimin temel taşlarından biri olduğunu kaydetti.
“MUHTARLIK GÖREVİ SEVGİ VE
FEDAKARLIK İSTEYEN ZOR BİR İŞ”
Muhtarların seçimle işbaşına gelen halkın temsilcileri olduğunu da dile getiren Başkan Zeybek, “Muhtarlık görevi sevgi ve fedakârlık isteyen zor bir iştir. Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü ve kulağı konumundadır. Devletimizin hemşerilerimize ulaşması noktasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir.” dedi.
“MUHTARLAR YEREL
YÖNETİMLERİN TEMEL TAŞI”
Muhtarlık müessesesinin vatandaş ile seçilmiş-atanmış yöneticiler arasında köprü görevi gördüğünün altını da çizen Zeybek şöyle konuştu: “Projelerimizin gerek planlanması gerekse hayata geçirilmesi aşamalarında, hemşerilerimize doğru hizmeti götürebilmek için muhtarlarımızın görüş ve önerileri her zaman vazgeçilmez olmuştur, olacaktır. Bu vesile ile başta Afyonkarahisar’da görev yapan çalışma arkadaşlarımız olan muhtarlarımız olmak üzere, tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü tebrik eder, hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.”
>> Kocatepe Haber Merkezi