Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deniz Bayramoğlu Çocuğu Var Mı?

İnternette en çok araştırılanlar arsında yer alan Deniz Bayramoğlu çocuğu var mı? Sorusu yer aldı. Peki, Deniz Bayramoğlu çocuğu var mı? Gelin birlikte öğrenelim…

İnternette en çok araştırılanlar

Ünlü Spiker olan Ece Üner ile evli olan Deniz Bayramoğlu çiftinin çocuğu var mı? Sizler için araştırdık…

DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR?

Kanal D Ana Haber Bülten spikeri Deniz Bayramoğlu, 1975, Rize, Pazarlı bir babanın çocuğu olarak Pütürge’de doğmuştur. Aslen Malatyalı olan Bayramoğlu, ilk ve orta eğitimini Pazar’da tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünü kazanan Bayramoğlu, üç yıl bu bölümü okuduktan sonra, gazeteci olmak için eğitimini tamamlamadan yarıda bırakmıştır.  Gazetecilik mesleğini CNN Türk’te d borsa yorumcusu olarak başlayan Bayramoğlu, daha sonra İş Yemeği programını hazırlayıp sunmuştur. 2008-2009 yıllarında 12-14 Güncel başlıklı programı Pelin Çift ve Alp Özgen’le birlikte sunan Bayramoğlu,  2009 yılının Eylül ayından itibaren, hafta içi her gün saat 09.00’da Parametre programının sunuculuğunu yapmıştır. CNN Türk’te çalışmaya devam ederken, bir süre Semiha Şahin ile birlikte hafta içi her gün Güne Merhaba programını sunan Bayramoğlu,  2020 yılından itibaren Kanal D Ana Haber Bülteni’ni sunmaktadır.

DENİZ BAYRAMOĞLU ÇOCUĞU VAR MI?

Kanal D Haber Bültenini sunan Deniz Bayramoğlu, Spiker olan Ece Üner ile 2013 yılında nikah masasına oturmuş ve çiftin bu evliliğinden bir çocukları vardır.