Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deniz Bayramoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ünlü haber spikeri Ece Üner’in eşi Deniz Bayramoğlu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Sizler için araştırdık…

Ünlü haber spikeri Ece

TV100 ekranlarında ana haber sunuculuğu yapan Ece Üner’in eşi Deniz Bayramoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Deniz Bayramoğlu hakkında merak ettiklerinizi sizler için araştırdık. İşte Detaylar…

DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR

Kanal D Ana Haber Bülten spikeri Deniz Bayramoğlu, 1975, Rize, Pazarlı bir babanın çocuğu olarak Pütürge’de doğmuştur. Aslen Malatyalı olan Bayramoğlu, ilk ve orta eğitimini Pazar’da tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünü kazanan Bayramoğlu, üç yıl bu bölümü okuduktan sonra, gazeteci olmak için eğitimini tamamlamadan yarıda bırakmıştır.

Gazetecilik mesleğini  CNN Türk’te d borsa yorumcusu olarak başlayan Bayramoğlu, daha sonra İş Yemeği programını hazırlayıp sunmuştur. 2008-2009 yıllarında 12-14 Güncel başlıklı programı Pelin Çift ve Alp Özgen’le birlikte sunan Bayramoğlu,  2009 yılının Eylül ayından itibaren, hafta içi her gün saat 09.00’da Parametre programının sunuculuğunu yapmıştır. CNN Türk’te çalışmaya devam ederken, bir süre Semiha Şahin ile birlikte hafta içi her gün Güne Merhaba programını sunan Bayramoğlu,  2020 yılından  itibaren Kanal D Ana Haber Bülteni’ni sunmaktadır.

Deniz Bayramoğlu, Prof.Dr. Uğur Batı ile beraber “Üzgün İnsandan Özgür İnsana” adlı kitabı kaleme almıştır.

Deniz Bayramoğlu, 2013 yılında ünlü haber spikeri Ece Üner ile  Roma’da hayatını birleştirmiştir. Çiftin, Güneş adında bir kızları vardır.