Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deniz ve ekibinden AGD’ye ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok
Deniz ve ekibinden AGD'ye ziyaret

MHP Afyonkarahisar Merkez ilçe Başkanlığı’na aday olan Enver Deniz ve ekibi Afyonkarahisar Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler

MHP Merkez İlçe Başkanlığı’nın pazar günü yapılacak olan genel kurulunda hizmet yarışına katılmak istediklerini belirten Enver Deniz, hem kongre sürecinde, hem de kongre sonrasında toplumla ilişkiler açısından basına büyük önem vermeleri nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Afyonkarahisar’daki basın kuruluşları ile yakın temasta olacaklarını belirten Enver Deniz, “Amacımız partimizin geçmişi ile geleceğinin sentezini ortaya koymak” dedi. Tecrübe ile performansın bir araya gelmesi ile başarının sağlanacağına inandıklarını belirten Deniz, “Ekibimle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe yönetimine talip olduk. Geçmişten bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımızı bilgi birikimlerimizi partimizde kullanarak MHP’nin uyuyan devini uyandırmak, istişareyi geliştirmek için aday oldum. Geçmişle bugünü birleştirerek camiamızı biraraya getirerek Afyonkarahisar’da başarılı adım atmak için yola çıktık. Ekibimle ben bunuda başaracağız. Tecrübeli bir ekibiz, geleceğimizle geçmişi birleştirdik. Geçmişte partimize gönül veren insanları da biraraya getirmek ve herkesi bu parti bayrağı altında toplamak istiyoruz” dedi.
AGD Başkanı Canser Kuzu ise tüm siyasi partilere eşit uzaklıkta olduklarını, Afyonkarahisar’a hizmet çabasında olan herkese hem dernek olarak hem de basın camiası olarak kapılarının açık olduğunu bildirdi.
Ziyarette AGD yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunurken, MHP Merkez ilçe kongresinda aday olan ekipten İsmail Gök, Mehmet Emin Altıntaş, Selüyman Yalçınkaya, Zafer Avcı ve Harun Sağlam da yer aldılar. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti