Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dent Afyon Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete girdi

Dent Afyon Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete girdi

Diş Hekimi Ebru Nayan ile Uzman Diş Hekimi Esin Evrenkaya Büyükerkmen ortaklığında hizmet verecek olan Dent Afyon Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğin dün yapılan açılış töreniyle hizmete girdi

Dent Afyon Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dumlupınar Mahallesi, Yeşilyol Caddesi N: 3/A adresinde hizmet veriyor. Açılışa; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Müftüsü Sinan Kazancı, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, iş insanı Sait Evrenkaya ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.
DENT AFYON AĞIZ VE DİŞ POLİKLİNİĞİ TAM DONANIMLI
Açılış kurdelesi kesimi öncesi İl Müftüsü Sinan Kazancı tarafından Dent Afyon Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin hayırlı hizmetler vermesi için dua edildi. Müzik dinletisinin sunulduğu açılış programının açış konuşmasını Diş Hekimi Ebru Nayan yaptı. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olduğunu belirten Diş Hekimi Ebru Nayan, “Mesleğimin onuncu yılında Uzman Diş Hekimi Esin Evrenkaya Büyükerkmen’le birlikte açmış olduğumuz tam donanımlı polikliniğimizin hepimize hayırlı, uğurlu olmasını dilerim. Desteklerinden dolayı eşim Berkay Nayan’a, annelerime ve babalarıma minettarım. Daha iyi hizmet verebilmek için 6 adet diş ünitesi, çocuk diş kliniği, ameliyathane birimi, son teknoloji dental tomografi cihazı ve lazer bulunmaktadır. Böylece eksiksiz şekilde tüm diş tedavilerimizi gerçekleştirebilmekteyiz. Katılımları nedeniyle tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.
“MEMLEKETİME MESLEKTAŞIMLA BİRLİKTE HİZMET VERECEĞİZ”
Uzman Diş Hekimi Esin Evrenkaya Büyükerkmen yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Diş Eti Hastalıkları ve İmplantoloji Uzmanı Diş Hekimi olarak hizmet vermekteyim. Mesleğimin onuncu yılında doğup büyüdüğüm Afyonkarahisar’da meslektaşım Diş Hekimi Ebru Nayan ile birlikte 10 yıldır hayalim olan bu polikliniği açmış olmanın gururunu yaşıyorum. Bu süreçte desteğini bir an olsun esirgemeyen sevgili eşim Ahmet Büyükerkmen’e ve hayattaki en büyük şansım olan ailelerime çok teşekkür ediyorum. Katılımcılara da ayrıca teşekkür ederim.” Duanın ardından kesilen açılış kurdelesi ile program tamamlandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi