Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Derneğimiz Ankara’daki Afyonlular’ın buluşma noktası

Ankara’da faaliyet gösteren Afyonkarahisar
Derneğimiz Ankara’daki Afyonlular’ın buluşma noktası

Ankara’da faaliyet gösteren Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Ramazan ayı boyunca düzenleyecekleri bir çok etkinlikle Başkent’te yaşayan Afyonkarahisarlılar’ı bir araya getirmeye devam edeceklerini bildirdi.
Ocak ayı içerisinde göreve yeni gelen yönetim kurulu ile birlikte çalışmalara katkı sağlayan yeni isimlerin ekibe eklendiğini hatırlatan Ankara’daki Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Mehmet Ali Özerkan, “Sayın Bakanımızın açılışını yapmasıyla birlikte hizmete başlattığımız dernek binamız artık günün 8 saati açık konumdadır. Son günlerde hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile özellikle Başkent’te eğitimini sürdüren Afyonkarahisarlı gençlerimizin yeni buluşma noktası dernek binamız oldu” dedi.
Dernek binasını ziyaret eden Afyonkarahisarlı sayısının her geçen gün artış gösterdiğini anlatan Özerkan, “Başta gençlerimiz olmak üzere Ankara’da yaşayan hemşehrilerimizin dayanışmasını sağlamayı amaçladığımız bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Konferans ve sohbet toplantıları ile Afyonlular’ın buluşma noktası haline gelen derneğimiz bünyesinde Başkent’teki 3500 hemşehrimizin telefon numaraları kayıtlı. Özellikle kan ihtiyacı başta olmak üzere Başkent’te yardıma ihtiyacı olan hemşehrilerimize katkı sunmaya çalışıyoruz. Yakın zamanda gençlerimize burs çalışmalarımız da olacak. Ramazan ayında da sohbet ve buluşma etkinliklerimiz devam edecek. Ankara’daki tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimize bekliyoruz” dedi. Ankara Merkez Kızılay binasının hemen karşısındaki Derya Apartmanında bulunan dernekle irtibatın 0.312. 434 43 63 numaralı telefondan sağlanabileceğini hatırlatan Özerkan, “Maddi hiçbir beklentimiz yok, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek için çalışıyoruz” dedi. >> Mustafa Ertürk’ün haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti