Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dernek’te seçim heyecanı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Dernek'te seçim heyecanı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nde seçim heyecanı yaşanıyor. Genel Başkan Adayı Emekli Albay Abdullah Ertaş, Dernek’in Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nde 12 Mayıs’ta Genel Kongre yapacak. Kongre’de Genel Başkan adayı olan Emekli Albay Abdullah Ertaş, Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaretinde “Ankara’da oturularak genel başkanlık yapılamaz. Beni 3 ayda bir burada göreceksiniz. Gidemediğin yer senin değildir. Kimseyi ayağıma çağırmam. Bu camia çok kutsal insanların, çok ulvi değerlere sahip, onurlu insanların camiasıdır. Birlik, beraberlik ve karşılıklı sevgi, saygıya dayalı, huzur ortamında çalışmayı sağlamak yöneticilerin görevidir. Ben de bunları yapmak için bu göreve aday oldum. Ekibimizle beraber sizlere en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Bir çok şeyi başaracağımızdan eminim. Bu camiada sorunları benden daha iyi bilen yoktur. Yaptığım çok önemli işler var. Başkan olursam çok daha güzel işler yapacağım” dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise şehit yakınları ve gazilerin yanında yer almaya çalıştıklarını söyledi. (Kocatepe)

Kumartaşlı, Taner Ünal’ı destekleyecek
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın Dernek seçimlerinde mevcut Genel Başkan Taner Ünal’ı destekleyeceği belirtildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti