Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Destici’den Gazlıgöl’e hizmet aracı desteği

Destici’den Gazlıgöl’e  hizmet aracı desteği

Gazlıgöl Belediyesine BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin çabalarıyla kazandırılan hizmet aracı için kurban kesilerek dua edildi

 

Gazlıgöl Belediyesi’nin BBP’li Başkanı Mehmet Kırk-pınar, Belediyenin özellikle hafriyat ve diğer hizmetler için kullanacağı kamyonu olmadığını dile getirerek, “Damperli bir kamyona ihtiyacımız vardı. Kamyon ihtiyacımızı ilgili birimlere iletmiştik. Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici bizzat kendileri süreci takip ederek kısa bir zamanda kamyonumuzun teslim edilmesine sebep oldu. Ben kendilerine hem kamyon için hem de diğer projelerimizde gösterdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanımızdan Allah razı olsun. Bugün burada bizim sevincimize ortak olan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Veysel Avşar, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Karadağ’a, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Muhtarlarımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
BİR TEŞEKKÜR DE İL BAŞKANINDAN
Kurban kesimi ve toplu dua töreninde konuşan BBP İl Başkanı Veysel Avşar şunları söyledi: “Öncelikle Bizleri Ramazan-ı Şerife ulaştıran Rabbimize şükürler olsun. Tüm Türk-İslam Âlemi’nin Ramazan’ı mübarek olsun. Bu vesile Rabbim virüs belasından tüm insanlığı kurtarsın. Gazlıgöl Belediyemize hizmet araçları hayırlı olsun. Cennet mekân Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetini sırtlanarak en güzel bir şekilde taşıyan Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’ye teşekkür ediyoruz. Belediyelerimizin her türlü sıkıntılarında yanlarında olup çözüm bulma noktasında gayret gösteriyoruz. Hem Gazlıgöl Belediyemizin, hem de Küçükhüyük Belediyemizin yeni projelerinin takipçisi olacağız.”