Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA Partisi açılışa hazırlanıyor

Deva Partisi Genel Merkez

Deva Partisi Genel Merkez yöneticileri partinin açılışa hazırlanan Afyonkarahisar il binasında incelemelerde bulundular

 

Deva Partisi Teşkilat Başkanı Nihat Ergun dün Afyonkarahisar’a gelerek DEVA Partisi’nin kuruluş çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu.
DEVA Partisi Teşkilat Başkanı, eski bakanlardan Nihat Ergun ile Deva Partisi Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin’in Afyonkarahisar ziyaretinde kendilerine AK Parti Afyonkarahisar eski Milletvekili Hatice Dudu Özkal da eşlik etti. Deva Partisi Genel Merkez yöneticilerini Parti’nin Afyonkarahisar Kurucu İl Başkanı Kadir Daylık ile yönetim kurulu üyelerinden Av. Şevket Kurt, makine mühendisi Necmettin Çoban, Av. Zeynep Büyükkalaycı ve Kerem Konuralp ağırladılar.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın rahatsızlığı nedeniyle Afyonkarahisar’a gelemediğini, Deva Partisi Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin ve Deva Partisi Teşkilat Başkanı Nihat Ergün’ün yeni partisi binasını ziyaret ettiğini belirten Deva Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, “Nihat Ergun ve İdris Şahin beylerin Deva Partisi Afyonkarahisar Teşkilatımıza yaptıkları ziyaret bizleri son derece mutlu etti ve güç verdi. Partimizin kuruluş çalışmaları ve bundan sonra izleyeceğimiz yol hakkında kendileri istişarede bulunduk. Deva Partisi’nin Afyonkarahisar’daki kuruluş çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak, ilimiz siyasetinde aktif olarak rol alma hedefindeyiz.” dedi. >> Esra Küçükkurt’un haberi